🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media 2 reacties
Home » Blog » Nieuw: de Barcelona Fietsgids

Nieuw: de Barcelona Fietsgids

Speciaal voor diegene die houden om een stad op de fiets te verkennen, heb ik de nieuwe Barcelona Fietsgids geschreven. In deze reisgids deel ik met jou allerlei nuttige tips om in Barcelona te gaan fietsen, plus drie mooie fietsroutes die je kunt volgen om zo al fietsend de stad te leren kennen.

Verken Barcelona op de fiets met de tips van een local

Dat Barcelona steeds meer een fietsvriendelijke stad aan het worden is wordt bewezen door het alsmaar stijgende aantal fietspaden en fietsgebruikers.

Als toerist is het heel eenvoudig om een fiets te huren en zelf op pad te gaan. Maar als je niet echt bekend bent met de weg, laat staan de lokale regels, kan dit soms toch best een uitdaging zijn.

Vandaar deze fietsgids voor Barcelona van Barcelona met Marta: een gids waarin ik je van de nodige informatie voorzie om een fiets in Barcelona te huren en, dankzij de drie exclusieve fietstochten die ik heb uitgestippeld, zelf op pad te gaan.

Wat kun je van de Barcelona Fietsgids verwachten

De Barcelona Fietsgids is een meer dan 40 pagina’s tellende ebook boordevol inspiratie voor diegene die Barcelona op de fiets willen ontdekken.

De fietsgids bevat eerst allerlei nuttige informatie en tips zoals de lokale fietsregels en gerenommeerde fietsverhuurbedrijven, zodat je op de hoogte bent van hoe het zit met de fiets in Barcelona.

Daarna komen de drie fietsroutes aan bod. Het zijn drie exclusieve fietstochten van zo’n 10 tot 12 km lang die je langs drie verschillende gebieden in Barcelona brengen die om meerdere reden de moeite waard zijn. De fietsroutes zijn aansluitend, maar kunnen ook apart van elkaar worden gefietst.

Met deze fietsroutes kom je langs allerlei interessante bezienswaardigheden en musea, ontdek je geheime plekken die alleen voor de locals bekend zijn en geef ik je uitleg om al onderweg een beetje van de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen. Uiteraard geef ik je ook wat goede adressen om tussendoor te stoppen en van de lokale gastronomie te genieten.

Dankzij de downloadlink die er aan elke fietsroute is gekoppeld, kun je de route heel eenvoudig op je mobiel via Google Maps openen. Zodoende kun je straks als je eenmaal in Barcelona bent zelf op pad met de fiets gaan en mijn fietstour volgen.

Waar shop je de Barcelona Fietsgids?

De Barcelona Fietsgids is voor slechts € 9,95 te downloaden in de webshop van Barcelona met Marta en is een mooi aanvulling op de reeds bestaande reisgidsen, zoals de Barcelona Gids en de Barcelona Kidsgids.

Het bestellen en lezen van de gids werkt daarnaast heel eenvoudig. Je bestelt de gids via mijn webshop. Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je automatisch een mail met een downloadlink. Als je daar klikt kun je de gids in PDF formaat op je laptop, mobiel of tablet downloaden en bewaren. Voor het lezen van de PDF is geen internetverbinding nodig en omdat deze op je mobiel of tablet bewaard kan worden, kun je het heel eenvoudig op pad mee nemen.

Voor elke fietsroute in deze reisgids is er daarnaast een aparte downloadlink verkrijgbaar. Daarmee kun je de route op je mobiel via Google Maps openen en eenmaal in Barcelona zelf op pad gaan.

Wil je meer lezen over de Barcelona Fietsgids of de reisgids direct downloaden, klik dan op deze link.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

2 gedachten over “Nieuw: de Barcelona Fietsgids”

 1. De Barcelona Fietsgids is een onmisbaar item als je de fiets neemt in Barcelona. Ik ben vaak met de fiets op de beschreven locaties geweest , maar ik heb veel pareltjes overgeslagen kom ik nu achter ! Ik ga de fietsroutes opnieuw volgen en de tips van Marta ten harte nemen.
  Bedankt Marta voor deze mooie uitgebreide fietsgids !

  Beantwoorden
  • Hola Wim,

   Wat onwijs leuk om je reactie te lezen! Super bedankt voor het aanschaffen van de gids en veel plezier straks in Barcelona 😀

   Saludos,
   Marta

   Beantwoorden

Plaats een reactie