🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Home » Mijn Barcelona Tips » Barcelona met korting » Barcelona City Pass

Barcelona City Pass

De Barcelona City Pass van Tiqets biedt een mooie uitkomst voor de reizigers die enkel de hoogtepunten van Barcelona willen bezichtigen en graag hun reis zelf willen uitstippelen. Met de Barcelona City Pass ontvang je automatisch skip-the-line tickets voor twee van Barcelona’s grootste attracties, de Sagrada Família en het Park Güell, en kun je gratis gebruik maken van de toeristische hop-on-hop-off bussen om je door de stad te verplaatsen. En om je reis nog aangenamer te maken, krijg je daarnaast een stadsrondleiding met audiogids en 10% extra korting op vele bezienswaardigheden en musea waarvoor je zelf online kaartjes kunt kopen!

Informatie over de Barcelona Pass

De Barcelona Pass is beschikbaar voor 1 dag. Met deze kaart ontvang je:

  • Skip-the-line tickets voor twee van de grootste attracties van Barcelona: de Sagrada Família en het Park Güell.
  • Gratis tickets voor de hop-on-hop-off bus in Barcelona voor 1 dag met de Bus Turístic, die je langs alle hoogtepunten brengt.
  • Gratis stadsrondleiding via een audiogids app.
  • 10% korting op musea, zoals het Picasso Museum, Miró Museum en MNAC.
  • 10% korting op attracties, zoals het Casa Milà, Casa Batlló en de Camp Nou Tour.
  • 10% korting op excursies, zoals Montserrat, Costa Brava, Figueres of Girona.
  • 10% korting op fiets-  en wandeltours in Barcelona.
  • 10% korting op de Hola Barcelona Travelcard waarmee je gratis met het openbaar vervoer kunt reizen in Barcelona.

Barcelona Pass kopen

De Barcelona City Pass kun je heel eenvoudig online bestellen via Tiqets en de prijs is vanaf €86,-. p.p.

Tijdens het boeken wordt je gevraagd om de data en tijdsloten voor de Sagrada Família en Park Güell in te vullen. Ook dien je aan te geven wanneer je gebruik wilt maken van de toeristische bus.

De tickets worden daarna in enkele minuten verstuurd en je kunt direct gebruik maken van de 10% kortingscode voor het bestellen van andere attractie- en museumtickets op de site van Tiqets (denk bijvoorbeeld aan een tour door Camp Nou, tickets voor het Casa Milà en Casa Batlló of de handige Hola Barcelona Travelcard als je ook van plan bent om de metro te gebruiken).

Let op: de 10% korting is dus alleen geldig voor boekingen via deze pagina van Tiqets.

Koop hier je Barcelona Pass

Hoe werkt de Barcelona Pass?

Eén van de grootste voordelen van de Barcelona Pass is dat in tegenstelling tot de Barcelona Card hier alles online geregeld wordt, waardoor je niet ergens heen hoeft te gaan om je kaartjes op te halen of op je post hoeft te wachten.

Je ontvangt bij je bestelling geen fysieke “Barcelona Pass” maar online tickets voor de hop-on-hop-off bus, de Sagrada Família en het Park Güell. De tickets voor de overige bezienswaardigheden (met 10% korting) kun je ook online bestellen, waardoor je straks nergens in de rij hoeft te staan.

Alle tickets komen binnen 24 uur in je inbox. Print voor de zekerheid vervolgens deze tickets uit en neem ze mee op pad, al kun je inmiddels bij de meeste bezienswaardigheden je tickets vanaf je mobiel laten scannen.

De kortingscode die je hierbij ontvangt is geldig tot en met je verblijf in Barcelona. Je kunt er dus zo veel tickets met 10% korting via Tiqets kopen als je wilt.

Eenmaal in Barcelona kun je je gekozen attracties en musea bezoeken wanneer je maar wilt. Alleen voor de toeristische bus, de Sagrada Família en het Park Güell moet je wel een datum opgeven tijdens het bestelproces.

Koop hier je Barcelona Pass

Waar kun je gaan met de Barcelona Pass

Zoals gezegd is de Barcelona City Pass geldig bij de toeristische hop-on-hop-off bussen (Bus Turístic), de trekpleisters Sagrada Família en Park Güell.

Maar dankzij de kortingscode t.w.v. 10% die je van Tiqets ontvangt, kun je ook online tickets bestellen voor de meeste attracties en musea in Barcelona, naast tal van leuke excursies en tours.

Je bespaart hierdoor een hoop geld en tijd in het plannen van je reis. En eenmaal in Barcelona hoef je nergens in de rij te staan!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.