🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Sport 1 reactie
Home » Blog » Leuk om te doen: sporten bij Box Barcelona

Leuk om te doen: sporten bij Box Barcelona

Nike Box Barcelona
Nike Box Barcelona, waar je gezellig met andere locals kunt sporten

Fit en gezond blijven, dat willen we denk ik allemaal. Barcelona is gelukkig een stad waar men veel buiten is, een gezond en gevarieerd eetpatroon volgt en veel opties om te sporten en actief te blijven biedt. Een van de vele opties die je in de stad kunt vinden om leuk te sporten is BOX Barcelona. Box Barcelona is onderdeel van Nike en is dé manier om gezellig met andere locals te sporten en lekker fit te blijven. Ook al ben je maar voor een korte periode in Barcelona, kun je je bij BOX Barcelona aansluiten en deel nemen aan één van zijn vele dagelijkse trainingen en activiteiten!

Lekker sporten aan het strand

BOX Barcelona ligt op een bevoorrechte locatie pal aan het strand van Barcelona in de oude visserswijk van Barcelona. In de omgetoverde loods zit nu een leuke surfwinkel van Nike waar je allerlei sportkleding en accessoires kunt kopen naast leuke souvenirs van Barcelona. En op de eerste verdieping vind je de inspirerende ruimte van BOX Barcelona waar workshops en sportlessen gegeven worden. Kom je hier overdag kijken, dan zal je vast begroet worden door een van de vriendelijke medewerkers die je meer over het concept kunnen vertellen. Dat was in ieder geval wat er bij mij gebeurde toen ik er was.

Surfwinkel BOX Barcelona
De surfwinkel van BOX Barcelona

Wat ik begreep van deze medewerker is dat BOX Barcelona het doel heeft om een sport community in Barcelona te bouwen met locals die hier graag lessen willen aanbieden van hun specialisme of juist lessen willen volgen. Je kunt hier hardlopen, boksen en bootcamp training doen tot aan yoga lessen volgen. De prijzen per les zijn zeer schappelijk (tussen de €5 en €10 p.p.) en je kunt je via hun website zeer eenvoudig aanmelden. Omdat ze vele internationale leden hebben, zullen de meeste lessen in het Engels zijn neem ik aan. Bij BOX Barcelona beschik je tevens over een kleedkamer en een gezellig barretje waar je na de les nog even bij kunt kletsen met je nieuwe sportmaatjes.

BOX Barcelona sport community in Barcelona
Sport community in Barcelona

Maar dat is nog niet alles… want het áller, állerbeste, is het feit dat de meeste lessen gewoon op het strand plaatsvinden of in het klaslokaal van BOX Barcelona dat over een panoramisch raam over de strandboulevard en het strand van Barcelona beschikt. Hier heb je dus geen saaie en donkere fitnesszaal om te sporten, maar een inspirerende ruimte en de Middellandse Zee als decor. En uiteraard ook de zee die voor de nodige verkoeling na een sportsessie zorgt. Zo wil zelfs de minst sportieve mens toch wél gaan sporten?!

Goed voor geest en lichaam

Ik kan BOX Barcelona vooral aanraden voor de Nederlandse en Belgische expats die in Barcelona wonen en graag nieuwe mensen zouden willen leren kennen én tegelijkertijd sportief bezig zijn. BOX Barcelona is hiervoor uitermate geschikt. Naast de dagelijkse lessen waar je je voor aan kunt melden, zit hier een hele lifestyle community achter en worden er regelmatig evenementen georganiseerd, waardoor je op een heel eenvoudige manier in contact kunt komen met andere locals en expats die dezelfde interesses hebben. Kortom, een leuke plek om te zijn die ook nog eens goed voor je lichaam en geest zal zijn!

BOX Barcelona sporten op het strand in Barcelona
Sporten aan het strand in Barcelona doe je bij BOX Barcelona

Ben je benieuwd naar wat BOX Barcelona voor jou kan betekenen, meld je direct aan voor een proefles of ga er langs om een praatje te maken met de mensen achter het concept!

Tip: ontdek wat de meest populaire sporten in Barcelona zijn en waar je ze kunt beoefenen.

 • Praktische informatie
  Wat: sporten bij Nike BOX Barcelona
  Waar: Carrer Atlàntida, 78
  Metro: Barceloneta (L4)
  Wanneer: dagelijks open; van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 22:00 uur, vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur; zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur
  Prijs: lessen tussen de €5 en €10 per persoon
  Tip: hou de agenda van Box Barcelona in de gaten voor alle lessen en evenementen

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

1 gedachte over “Leuk om te doen: sporten bij Box Barcelona”

Plaats een reactie