🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Weer Reageer
Home » Blog » Catalonie onder de nul

Catalonie onder de nul

De koude golf die heeft deze weekend Catalonië bereikt heeft temperaturen onder de nul gelaten. Overigens het was in sommige plekken zelfs de koudste dagen van de laatste 10 jaar.

Het is voornamelijk koud in La Vall d’Aran, Alta Ribargorça en el Pallars Sobirà, met temperaturen onder de -16 graden. Hierdoor heeft de Servicio Meteorológico de Catalunya (SMC) de alarm aangezet voor de kou.

Terwijl het vries in de binnenkant van Catalonië, het is ook meestal onder de nul in bij de kust.

Deze kou zou tot woensdag nog in Spanje blijven. In totaal zijn er al 33 provincies gewaarschuwd voor de kou en temperaturen van -10 graden worden verwacht voor morgen.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie