🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Wonen Reageer
Home » Blog » Het treinstation La Sagrera-Meridiana is geopend

Het treinstation La Sagrera-Meridiana is geopend

Na een investering van 130 miljoen is het nieuwe treinstation la Sagrera-Meridiana in Barcelona geopend.

Op deze manier wordt het nieuwe station een strategisch knooppunt voor de Área Metropolitana de Barcelona en geeft service voor de treinlijnen R3 (Granollers en Vic), R4 (Terrassa en Manresa), R7 (Cerdanyola en Martorell), en de regionale treinen van R12 (Lleida).

La Sagrera-Meridiana wordt een nieuwe station van de Catalaanse regionale treinen (Rodalies Renfe: R3, R4, R7 en R12) tussen Arc de Triomf en Sant Andreu Arenal. Het station verbindt ook met de metrolijnen L1, L5 en L9/L10. In de toekomst zal het ook verbinden met de L4, zodra de verlenging vanuit station La Pau klaar is.

Om het nieuwe station te realiseren moest de treintunnel van 1954 helemaal vernieuwd worden.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie