🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Shoppen 1 reactie
Home » Blog » Forever21 opent eerste winkel in Barcelona en zoekt personeel

Forever21 opent eerste winkel in Barcelona en zoekt personeel

De Amerikaanse modeketen Forever21 gaat zijn eerste filiaal in Spanje in Barcelona openen. Alle fashionista’s zijn dus gewarschuwd!

Als je op zoek bent naar een baan in de modewereld kunt je het proberen op 7 april van 9:30 t/m 18.30 in het Hotel AC Forum de Barcelona. Daar gaan de sollicitatie gesprekken (zonder afspraak!) zich bevinden. Forever21 biedt maar liefst 100 banen. Dus als je op zoek was naar een leuke baan, dit is je kans!

Update: de winkel Forever21 is nu geopend in het winkelcentrum La Maquinista in Barcelona.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

1 gedachte over “Forever21 opent eerste winkel in Barcelona en zoekt personeel”

Plaats een reactie