De beste tips van een local!

Mobile World Congress Barcelona

Toegevoegd op in Zakelijk
Mobile World Congress in Barcelona
Inhoudsopgave
Mobile World Congress Barcelona

Mobile World Congress is dé jaarlijkse bijeenkomst voor de mobiele industrie en aanverwante bedrijfstakken die ieder jaar rond februari in Barcelona plaatsvindt. Het evenement wordt georganiseerd door de GSMA en wordt gehouden in Barcelona omdat dit het Mobile World Capital is.

Laatste update: 20/01/2022

Mobile World Congress Barcelona 2020

Dit jaar vindt het MobileWorld Congress plaats van 28 februari t/m 3 maart 2022 op twee plekken in de stad: bij Fira Gran Via en Fira Montjuïc.

De beurs bevat naast alle stands (meer dan 2000 exposanten) en presentaties van nieuwe producten, ook een gerenommeerd congres met meer dan 140 inspirerende sessies en uitstekende mogelijkheden om te netwerken. De meer dan 94.000 deelnemers die hier jaarlijks op af komen maken het succes van de Mobile World Congress in Barcelona compleet. Kortom, als in de mobiele industrie werkt, dan is dit de place to be!


Mobile World Congress tickets

Als bezoeker kun je makkelijk online registreren via de site van de Mobile World Congress om je tickets te krijgen. Let op dat er verschillende pass soorten bestaan: Exhibition Pass (€799), Silver Pass (€2.199), Gold Pass (€2.699) en Platinum Pass (€4.999). De passen zijn voor alle dagen geldig, alleen mag je bepaalde evenementen of presentaties wel of niet mee maken als je het een of de ander pasje hebt. GSMA members kunnen wel 30% korting krijgen. Voor pers en analysten is er een aparte registratie nodig.

Tip: boek je overnachting ook vroeg van tevoren omdat de stad zo overspoeld wordt met bezoekers tijdens deze beurs dat de plekken schaars kunnen worden en de prijzen voor een kamer gaan ook omhoog. Zie hier mijn hoteltips.

 • Praktische informatie:
  Wat: Mobile World Congress Barcelona
  Wanneer: van 28 februari t/m 3 maart 2022
  Waar: Fira Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 L’Hospitalet de Llobregat). Let op: voor geselecteerde evenementen dien je 4 km verderop te zijn, bij Fira Montjuïc te zijn (Avda. Reina Maria Cristina, Barcelona)
  Metro: Europa | Fira (L8)
  Prijs: vanaf €799

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je