🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Sagrada Família tickets

Bijna elke toerist die Barcelona aandoet, breng een bezoek aan de Sagrada Família, en deze populariteit wordt duidelijk weerspiegeld in de drukte rondom de kerk. Hoewel je de pracht van de Sagrada Família vanaf de buitenkant kunt bewonderen, is het echt de moeite waard om tickets te kopen voor een bezoek aan het interieur. Het liefst met een audiogids erbij om de magie van zowel de Sagrada Família als het werk van Gaudí volledig te ervaren.

Omdat het aantal bezoekers die de Sagrada Família mogen bezoeken beperkt is en er geen tickets meer aan de kassa verkocht worden, is het van het grootste belang om je tickets voor de Sagrada Família vooraf online aan te schaffen. Zorg er dus voor dat je je tickets van tevoren online hebt gereserveerd, want anders kom je er niet in.

Op deze pagina vertel ik je precies welke soort toegangskaarten er zijn, hoeveel ze kosten en kun je ze direct boeken.

Online tickets Sagrada Família

Om de Sagrada Família te mogen bezoeken is het tegenwoordig noodzakelijk om kaartjes van tevoren te reserveren. Tickets voor de Sagrada Família zijn tegenwoordig alleen online verkrijgbaar. Voordeel hier van is dat er minder wachtrijen zijn en dat je zeker bent dat je naar binnen mag op de gewenste dag en tijdstip.

Enkele praktische tips voor je bezoek: print je tickets uit of laat deze zien in je smartphone, breng je ID kaart voor de zekerheid mee, draag gepaste kleding en wees op tijd bij de ingang. Eenmaal binnen mag je er zo lang je wilt rondlopen en alles bekijken.

Skip-the-line tickets Sagrada Família

Je kunt je tickets voor de Sagrada Família alvast online reserveren. Bij het bestellen van de tickets voor de Sagrada Família dien je een datum en tijdstip te kiezen. In de prijs is een meertalige audiogids inbegrepen. Maar let op: als je de torens van de Sagrada Família wilt bezoeken, dien je een combinatieticket te kopen waarbij het bezoek aan de toren is inbegrepen.

🎟️ Koop nu: Sagrada Familia Snelle Toegang (sla de wachtrijen over).

Tickets Sagrada Família torens

Voor een bezoek aan de torens van de Sagrada Família dien je een combinatieticket te kopen dat toegang geeft tot een van de torens. Bij het boeken van je entreekaarten kun je vaak kiezen welke toren je wilt beklimmen: die van de Façade van de Passie of die van de Façade van de Geboorte. Het is helaas niet mogelijk om beide torens tegelijk te bezoeken tijdens je bezoek aan de Sagrada Família.

Welke toren je het beste kunt bezoeken, hangt af van je voorkeuren, de beschikbaarheid en of je al eerder een van de torens hebt bezocht. Hoewel beide torens prachtig zijn om te zien, bevindt het hoogste punt dat je kunt bereiken zich op de lijdensfaçade, terwijl de geboortefaçade je de kans biedt om over de brug tussen de torens te lopen.

Goed om te weten: kinderen onder de 6 jaar mogen de torens niet beklimmen en kinderen onder de 16 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene naar boven. De klim naar de torens gebeurt per lift, maar de afdaling is te voet langs een smalle wenteltrap. De torens zijn daarom niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. De torens kunnen sluiten vanwege weersomstandigheden of om onderhoudsredenen. Zijn ze dicht, dan krijg je je geld terug.

🎟️ Koop nu: Sagrada Familia Snelle Toegang + Torens (sla de wachtrijen over).

Rondleidingen Sagrada Família

Een fijne manier om de Sagrada Família te bezoeken, is onder de begeleiding van een professionele gids. Het ticket zit bij de prijs inbegrepen en je komt op deze manier veel meer te weten over de geschiedenis van dit bouwwerk en het leven van Gaudí. Je kunt ervoor kiezen om de tour met of zonder een bezoek aan de torens te boeken.

Tours worden aangeboden in meerdere talen. Een rondleiding binnen de Sagrada Família duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten (1 uur en 50 minuten met bezoek aan de torens).

🎟️ Koop nu: Sagrada Familia Rondleidingen (90 minuten durende rondleiding + bezoek aan de torens!).

Koop nu je tickets met een rondleiding

Bundel korting inclusief Sagrada Família tickets

Voor extra voordeel kun je er ook voor kiezen om online een bundel korting inclusief Sagrada Família te bestellen, bijvoorbeeld als je ook het Park Güell of andere huizen van Gaudí wilt bezichtigen. Check onderstaande bundel kortingen om het meeste uit jouw bezoek aan Barcelona te halen.

Veelgestelde vragen over de Sagrada Família tickets

Is de Sagrada Família de moeite waard?

Ja, de Sagrada Familia is zeer de moeite waard om te bezoeken. Het is een iconische basiliek in Barcelona, ontworpen door de beroemde architect Antoni Gaudí. De basiliek staat bekend om zijn indrukwekkende architectuur, gedetailleerde sculpturen en betekenisvolle symboliek. Binnen in de Sagrada Familia vind je prachtige glas-in-loodramen, unieke zuilen en een serene sfeer. Het is een meesterwerk dat de aandacht trekt van bezoekers van over de hele wereld. Het wordt aanbevolen om je bezoek van tevoren te plannen en tickets online te kopen om lange wachtrijen te vermijden.

Hoe kan ik tickets voor de Sagrada Família kopen?

Je kunt tickets voor de Sagrada Família kopen via de officiële website van de basiliek of bij geautoriseerde online ticketverkooppunten. Doe dat ruim van tevoren, aangezien dit de enige manier is om je een plek te garanderen.

Wat zijn de ticketprijzen?

De ticketprijzen variëren afhankelijk van het type ticket. Voor volwassenen kunnen de prijzen rond de 30-40 euro liggen, terwijl er vaak kortingen zijn voor kinderen, senioren, studenten en groepen. Extra’s zoals audiogidsen of een gids kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Zijn er kortingen beschikbaar?

Ja, er zijn vaak kortingen beschikbaar voor studenten, senioren, gezinnen en groepen. De exacte kortingen en voorwaarden kunnen variëren, dus het is raadzaam om de officiële website te raadplegen voor de meest recente informatie.

Wat is de beste tijd om de Sagrada Família te bezoeken?

De minst drukke tijden om de Sagrada Família te bezoeken zijn meestal ’s ochtends vroeg, tijdens de middagpauze of laat in de avond. Het is ook aan te raden om doordeweeks te bezoeken om de drukte in het weekend te vermijden.

Moet ik van tevoren reserveren?

Ja, het is nu noodzakelijk om je tickets voor de Sagrada Família van tevoren te boeken. Vooral tijdens het hoogseizoen, en omdat de Sagrada Família beperkte toegang heeft en tickets snel kunnen uitverkopen, is het raadzaam om je tickets ruim van tevoren te boeken. Bovendien kun je geen kaartjes meer kopen bij de kassa.

Zijn er speciale rondleidingen beschikbaar?

Ja, er zijn vaak speciale rondleidingen met gidsen beschikbaar, die extra inzicht bieden in de geschiedenis en architectuur van de Sagrada Família. Deze rondleidingen kunnen aparte kosten met zich meebrengen.

Wat is inbegrepen in de ticketprijs?

De standaardticketprijs geeft toegang tot de basiliek zelf, het museum en het voormalige schoolgebouw, plus een audiogids die je kunt gebruiken tijdens het bezoek. Als je de torens wilt bezoeken, zijn daar extra kosten aan verbonden.

Hoe kan ik een audiogids krijgen?

Door de officiële Sagrada Família-app te downloaden kun je naar de audiogids luisteren. Deze duurt ongeveer 45 minuten en is in meerdere talen beschikbaar.

Zijn er annulerings- of wijzigingsbeleid?

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan variëren afhankelijk van waar je je tickets hebt gekocht. Het is belangrijk om de voorwaarden te controleren bij het boeken van je tickets.

Zijn er speciale evenementen of tijdelijke tentoonstellingen?

De Sagrada Família kan speciale evenementen of tijdelijke tentoonstellingen organiseren tijdens bepaalde periodes. Deze kunnen aparte tickets vereisen, dus controleer de officiële website voor details over actuele evenementen en exposities.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.