🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Cultuur 1 reactie
Home » Blog » Grappige verkeersborden in Barcelona

Grappige verkeersborden in Barcelona

Street art fans hebben sinds kort een aanwinst in Barcelona: de grappige kunst van Clet Abraham is nu ook te bewonderen op Barcelona’s verkeersborden!

Clet Abraham is een Franse kunstenaar die graag geheime boodschappen voor de maatschappij op verkeersborden van verschillende Europese steden verstopt, zo ook in Barcelona.

Wil je deze grappige verkeersborden zelf spotten tijdens een wandeling in de stad, ga dan vooral naar de Gotische wijk, El Born en Gràcia. Daar zal je de meeste kans maken om sommige van de onderstaande grappige borden te zien.

 

Een bericht gedeeld door Marta (@marticlic) op

 

Een bericht gedeeld door Marta (@marticlic) op

 

Een bericht gedeeld door Marta (@marticlic) op

 

Een bericht gedeeld door Marta (@marticlic) op

En jij, welke van deze grappige verkeersborden had je al gespot? Of heb je wellicht nog een leukere gezien?

Foto bron: Instagram

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

1 gedachte over “Grappige verkeersborden in Barcelona”

  1. Wat zijn de verkeersborden leuk en orgineel , maar wel braaf natuurlijk . Het onderste verkeersbord had in Nederland allang een extra poppetje gekregen 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie