🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Eten Reageer
Home » Blog » Cup & Cake Barcelona review

Cup & Cake Barcelona review

Een van de schattigste en lekkerste cupcake winkels in Barcelona is Cup & Cake. Ik ben heel erg enthousiast over deze plek nadat ik hier met een paar vriendinnen ben geweest voor een gezellige avond bijkletsen. Het was op een zondagavond maar de winkel was bomvol: het is dan niet voor niets momenteel een van de populairste hotspots van de stad om een tussendoortje te nemen.

Update 30/01/2020: Cup & Cake is inmiddels omgeruild voor een nieuwe vestiging van Brunch & Cake.

Over Cup & Cake

Het succes van Cup & Cake is zo groot dat ze meerdere winkels in de stad hebben. Ik ging naar de Cup & Cake winkel op Carrer Enric Granados 145. Deze is klein maar er zijn wel een aantal zitplaatsen zowel binnen als buiten.

Deze winkel heeft een grote etalage waar je alle cupcakes ziet en je kiest bij de etalage welke je neemt. Je kunt gerust vragen aan de medewerkers welke cupcakes ze hebben, wat zit erin enzovoort.

Daarnaast bieden ze ook uitstekende koffie en een grote variëteit aan thee. Mocht het te druk zijn, dan kun je ook cupcakes kopen om mee te nemen.

Naast de Cup & Cake winkel op Carrer Enric Granados 145 hebben ze er nog een bij Carrer Tallers 79, maar deze is enkel voor take-aways. In dezelfde Carrer Enric Granados, maar bij nummer 19, vind je Brunch & Cake, van dezelfde eigenaars, waar je uitgebreid kunt eten.


Mijn tips voor Cup & Cake

Cup & Cake selecteert alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten beschikbaar voor zijn cupcakes, en dat merk je aan alles. Qua soorten cupcakes vind je bij Cup & Cake allerlei smaken: vanille, cheesecake, wortel, framboos, yoghurt, chocolade, Oreo en zelfs Red Velvet cupcakes zijn hier te vinden.

Toen ik er was nam ik een cheesecake cupcake met een lekkere cappucino. Al zagen alle cupcakes er super lekker uit, wel had ik genoeg aan een cupcake, want het was vrij machtig.

Zowel mijn vriendinnen als ik waren allemaal heel erg tevreden met deze spot: het is een ideaal adres om met iemand af te spreken en lekker bij te kletsen onder het genot van een cupcake. Wij komen er zeker terug!

Beoordeling Cup & Cake

Eten: ★★★★★
Service: ★★★★★
Decor: ★★★★★
Totaal: ★★★★★

 • Praktische informatie:
  Wat: cupcakes eten bij Cup&Cake Barcelona
  Waar: Carrer Enric Granados nummer 145
  Metro: Diagonal (L3 en L5)
  Wanneer: van maandag t/m vrijdag open van 9:30 tot 20:30. Zaterdag en zondag van 10:00 tot 20:30.
  Prijs: €

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie