🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Eten Reageer
Home » Blog » Tapastour ‘De tapes per Barcelona’

Tapastour ‘De tapes per Barcelona’

De Tapes per Barcelona 2016

Een jaarlijks terugkerend evenement die je zeker niet mag missen als je van tapas houdt is de tapas-tour ‘De tapes per Barcelona‘ (of ‘De tapas por Barcelona’ in het Spaans). Tijdens deze tapastour kun je tot wel honderd verschillende tapas proeven voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Laatste update: 13/06/2018

De tapes per Barcelona 2018

Van 7 t/m 17 juni 2018 kun je weer genieten van de lekkerste en meest creatieve tapas van Barcelona voor slechts €2,50.

‘De tapes per Barcelona’ brengt dit jaar maar liefst 75 verschillende bars en restaurants samen om de meest creatieve tapas te maken. Wat ook leuk is is dat je ook de tapas van gerenommeerde chefs kunt proeven, en dat voor slechts €2,50 (inclusief een Estrella Damm bier!).

Restaurants zoals Ca Meua, Telefèric, Casa Angela, Casa Nova, El Portalón, Arroz Hofmann en Bar Marfil doen hier aan mee. Voor de volledige lijst met tapas en restaurants dat mee doen aan dit culinaire evenement, bezoek de website van Gastronosfera of download de speciale app.

 • Praktische informatie:
  Wat: Barcelona tapas-tour ‘De Tapes per Barcelona’
  Waar: verschillende locaties
  Wanneer: van 7 t/m 17 juni 2018
  Prijs: €2,50 (tapa + bier)
  Tip: de datums van dit jaarlijks terugkerend evenement zijn ieder jaar anders, dus houdt deze pagina in de gaten voor updates

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie