De beste tips van een local!

Barcelona Shopping Night

Toegevoegd op in Shoppen
Inhoudsopgave

Op 19 december wordt de jaarlijkse "shopping night" bij het Passeig de Gràcia in Barcelona gehouden, genaamd La Nit del Passeig de Gràcia. Een shopping evenement geïnspireerd op Vogue’s International Fashion Night Out waarbij de winkels op het chique Passeig de Gràcia langer dan gebruikelijk open blijven. Dit evenement symboliseert tevens het startschot van het kerstshoppen seizoen.

Laatste update: 26/11/2019

Tijdens de Barcelona shopping night openen tot wel 90 verschillende winkels van het Passeig de Gràcia en de omliggende winkelstraten tot middernacht. Denk hierbij aan de exclusieve winkels van Chanel, Gucci, Dior, Valentino en Hermès, of de wat toegangbare Massimo Dutti, Bershka, Brandy Melville, McGregor, Oysho, Replay, Mango, Stradivarius, Zara naast juwelierszaken, schoenenwinkels en beautywinkels. Bij vele hiervan krijg je gedurende de shopping night speciale kortingen of cadeautjes. En dat is leuk meegenomen!

Daarnaast biedt het programma van La Nit del Passeig de Gràcia ook volop andere activiteiten, waaronder hippe foodtrucks, proeverijen in de restaurants van luxe hotels, concerten en exposities.

  • Praktische informatie:
    Wat: La Nit del Passeig de Gràcia (voorheen Barcelona Shopping Night)
    Waar: Passeig de Gràcia en omliggende straten
    Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 en L4)
    Wanneer: 19 december 2019 (van 20:00 uur tot 01:00 uur)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je