🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Shoppen Reageer
Home » Blog » Barcelona Shopping Night

Barcelona Shopping Night

Op 19 december wordt de jaarlijkse “shopping night” bij het Passeig de Gràcia in Barcelona gehouden, genaamd La Nit del Passeig de Gràcia. Een shopping evenement geïnspireerd op Vogue’s International Fashion Night Out waarbij de winkels op het chique Passeig de Gràcia langer dan gebruikelijk open blijven. Dit evenement symboliseert tevens het startschot van het kerstshoppen seizoen.

Laatste update: 26/11/2019

Tijdens de Barcelona shopping night openen tot wel 90 verschillende winkels van het Passeig de Gràcia en de omliggende winkelstraten tot middernacht. Denk hierbij aan de exclusieve winkels van Chanel, Gucci, Dior, Valentino en Hermès, of de wat toegangbare Massimo Dutti, Bershka, Brandy Melville, McGregor, Oysho, Replay, Mango, Stradivarius, Zara naast juwelierszaken, schoenenwinkels en beautywinkels. Bij vele hiervan krijg je gedurende de shopping night speciale kortingen of cadeautjes. En dat is leuk meegenomen!

Daarnaast biedt het programma van La Nit del Passeig de Gràcia ook volop andere activiteiten, waaronder hippe foodtrucks, proeverijen in de restaurants van luxe hotels, concerten en exposities.

  • Praktische informatie:
    Wat: La Nit del Passeig de Gràcia (voorheen Barcelona Shopping Night)
    Waar: Passeig de Gràcia en omliggende straten
    Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 en L4)
    Wanneer: 19 december 2019 (van 20:00 uur tot 01:00 uur)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie