De beste tips van een local!

Barcelona Beer Festival

Toegevoegd op in Events
Barcelona Beer Festival
Inhoudsopgave

Jaarlijks wordt er in Barcelona het grootste bierfestival van Spanje georganiseerd, het Barcelona Beer Festival. Het evenement waar alle bierliefhebbers naar uit hebben gekeken!

Laatste update: 25/05/2023

Barcelona's bierfestival

Bierfestival Barcelona Beer Festival
Bierfestival in Barcelona

Het Barcelona Beer Festival vindt dit jaar plaats in de Fira de Barcelona van 26 tot en met 28 mei 2023.

Een magische plek voor bierliefhebbers waar meer dan 200 ambachtelijke biersoorten uit de hele wereld te vinden zijn. Geen wonder dat er zoveel biertappen te zien zijn!

Voor dit festival geldt een entreeprijs en daarbij ontvang je een gids en een plattegrond van het festival, een glas en nog twee munten voor een eerste bierproeverij. Daarna kun je geld voor muntjes omwisselen om zo meer bier te proeven.

Let wel op dat ieder bier een eigen prijs heeft van een of meerdere muntjes en dat de bedoeling hier is niet om dronken te worden maar juist van het bier te genieten.


Dit festival is uiteraard dé ontmoetingsplek van bierliefhebbers en trekt daarom vele mensen, zelfs gezinnen met kinderen! Er wordt muziek gespeeld, workshops en presentaties gehouden, wedstrijden voor het beste bier en uiteraard veel over bier gesproken! En voor wie honger krijgt, is er nog een speciale gastronomische hal waar je allerlei lekkere tapas kunt nuttigen.

 • Praktische informatie:
  Wat: Barcelona Beer Festival
  Waar: Fira de Barcelona
  Metro: Espanya (L1, L3, L8)
  Wanneer: 26 t/m 28 mei 2023. Vrijdag van 18:00 tot 23:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 23:00 uur en zondag van 11:00 tot 21:00 uur.
  Prijs: vanaf €5

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

1 reactie

 1. Stan
  5 jaren geleden

  Wauw, wat gaaf een heus bierfestival in Barcelona! Een paar maandjes geleden ben ik in Barcelona geweest en het viel mij meteen op wat bier betekent voor deze stad! Om dat verder te ontdekken ben ik naar de fabriek van Moritz geweest en heb ik een bierproeverij gedaan! Super leuke stad, Barça.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je