🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Brunch in the Park Barcelona

Brunch in the Park Barcelona

Brunch in the Park Barcelona 2016

Geweldig nieuws voor de brunch- en festivalliefhebbers! Een nieuw zomerfestival voor alle leeftijden is geopend van juli tot en met september. Brunch in the Park zal iedere zondag vanaf 13:00 uur gasten verwelkomen bij de Jardins de Joan Brossa voor een gezellige brunch in de openlucht. Met elektronische muziek, kraampjes, een heerlijke gastronomische markt en leuke activiteiten voor de hele familie.

Laatste update: 23/06/2017

Iedere zondag zijn er nieuwe dj’s aanwezig die de dag zullen opleuken. En je kunt ook zelf met je eigen eten en non-alcoholische dranken naar het festival komen! Maar Brunch in the Park doet zijn naam ook eer aan en biedt een volledig brunch menu met vlees en biologische producten van km0 aan en zijn er foodtrucks aanwezig waar je iedere zondag nieuwe en heerlijke gerechten kunt proberen.

Petit Brunch voor de kids

Dit festival is ook bedoelt om de families te voorzien van een beetje pret in de zomer. Heb jij kinderen, ga dan naar de zone van het festival dat ‘Petit Brunch‘ heet, waar ze springkussens, waterglijbanen, karts en zelfs een klimwand klaar hebben staan. Ook leuk voor de kids zijn de vele workshops die ze bieden en van 13:00 tot 19:00 zullen er ook dj’s bij zijn.

Let wel op: voor Petit Brunch gelden aparte tickets. Minderjarigen hebben geen toegang tot het gebied voor volwassenen (Brunch in the Park) en mogen ook niet langer dan 19:00 uur bij het festival zijn.

Brunch in the Park Barcelona is dus echt een kindvriendelijke plek en is dé perfecte locatie om je zondag met familie of met vrienden door te brengen.

 • Praktische informatie:
  Wat: Brunch In The Park 2017 (voorheen Piknic Electronik)
  Waar: Jardins de Joan Brossa (Montjuïc), toegang via Plaça de la Sardana
  Metro: Paral.lel (L2 en L3) + Funicular de Montjuïc
  Wanneer: iedere zondag van 2 juli t/m 17 september 2017, van 12:00 tot 22:00 uur (Petit Brunch van 13:00 tot 19:00 uur)
  Prijs: er bestaan twee soorten tickets, eentje voor Brunch in the Park en die voor Petit Brunch. Kaarten voor Brunch in the Park kosten €10 online van tevoren (€13 bij de kassa voor 16:00 uur en €15 daarna). Voor Petit Brunch €5 (per volwassen met minimaal een kind) en gratis voor kinderen onder 12 jaar oud. Er bestaan ook abonnementen voor de hele zomer.
  Let op: het is niet toegestaan ​​om de festival in en uit te lopen. Als je dat doet, moet je opnieuw een kaartje kopen. Als je tickets voor Petit Brunch hebt, maar ook bij Brunch in the Park wilt zijn, mag je €10 ter plekke extra betalen voor de toegang tot de volwassene gebied.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie