🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Festa Major del Raval

Festa Major del Raval

Van 11 tot en met 14 juli zal dit jaar het Festa Major del Raval plaatsvinden. Tijdens dit buurtfeest van de meest multiculturele wijk van Barcelona zullen er concerten, food festivals, vlooienmarkten, Catalaanse cercaviles en verschillende workshops georganiseerd worden. Een mooie gelegenheid om langs deze kleurrijke wijk te gaan!

Laatste update: 11/07/2019

Festa Major del Raval 2019

Op donderdag 11 juli 2019 begint het Festa Major del Raval met dans en een cercavila (parade) voor de hele familie vanaf 20:00 uur bij Plaça de Joan Amades. De figuren gegants, capgrossos, bouets en de vaqueta del Raval zullen aanwezig zijn. Bij het Plaça de Vicenç Martorell zal om 21:00 uur de officiële openings toespraak gehouden worden. Daarna zullen de concerten en festiviteiten doorgaan tot middernacht.

Het wijkfeest van El Raval gaat dan door tot en met zondag 14 juli, met een programma vol culturele activiteiten, concerten en evenementen voor jong en oud. Download hier het volledige programma.

  • Praktische informatie:
    Wat: Festa Major del Raval
    Waar: verschillende locaties (Rambla del Raval, Plaça de Vicenç Martorell, Museu Marítim, Plaça dels Àngels, Plaça Blanquerna…)
    Wanneer: van 11 juli t/m 14 juli 2014
    Prijs: gratis

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie