🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events 2 reacties
Home » Blog » Palo Alto Market

Palo Alto Market

Elk eerste weekend van de maand hebben hipsters en liefhebbers van foodtrucks en pop-up markten een afspraak op hun agenda staan. Dan wordt er op een oud fabrieksterrein in Poblenou de populaire Palo Alto Market georganiseerd. Een creatieve lifestylemarkt met handgemaakte en vintage producten, accessoires, biologisch eten en hippe foodtrucks. Kortom, dé coolste en hipste plek om te zijn in Barcelona en de beste manier om je weekend door te brengen!

Laatste update: 10/10/2018

Talloze kramen met creatieve, unieke en bijzondere items vullen de binnenplaats van het oude pand dat nu bekend staat als de Palo Alto van Barcelona. Omdat het zo’n populaire markt is, moet je vaak buiten in de rij te staan en dien je entree te betalen (€4,- p.p. en gratis voor kinderen tot 12 jaar oud). Mijn tip is dus om hier vroeg te komen om de rij te vermijden of je tickets online te bestellen.

Geniet van de lekkere street food uit de kraampjes en koop wat mooie souvenirtjes als je bij Palo Alto Market bent geweest!

Video Palo Alto Market

 • Praktische informatie:
  Wat: Palo Alto Market
  Waar: Carrer dels Pellaires, 30
  Metro: Selva de Mar (L4)
  Wanneer: elk 1e weekend van de maand, zaterdag en zondag, van 11:00 tot 21:00 uur (let op: in augustus gesloten)
  Prijs: €4 p.p. bij de kassa of €3 p.p. online (gratis voor kinderen tot 12 jaar oud)

Lees meer: de leukste foodfestivals in Barcelona.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

2 gedachten over “Palo Alto Market”

 1. Hi Marta, ik heb een vraagje over de markt. Op Google staat dat de markt elk weekend geopend is, op vrijdag, zaterdag en zondag. Is dit misschien veranderd sinds je het artikel gelezen hebt?

  Zou de markt graag nog willen bezoeken deze week!

  Alvast bedankt!

  Beantwoorden
  • Hola Romée,

   Bedankt voor je reactie en interesse in Palo Alto! De markt wordt voor zo ver ik het weet nog steeds maar 1x per maand gehouden. In januari 2018 is dat op het weekend van 13 en 14 januari omdat de weekend daarvoor het Driekoningenfeest was. Je hebt dus geluk! Raadpleeg de officiële site voor meer info: https://paloaltomarket.com/en/home Veel plezier alvast!

   Saludos, Marta

   Beantwoorden

Plaats een reactie