🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Van Gogh Experience in Barcelona

Van Gogh Experience in Barcelona

Meet Vincent Van Gogh Experience Barcelona
Meet Vincent Van Gogh Experience in Barcelona

Van 14 maart tot 2 juni 2019 is het werk en leven van Vincent Van Gogh in Barcelona te zien tijdens de tentoonstelling Meet Vincent Van Gogh Experience. Een reisende 3D-experience van het Van Gogh Museum in Amsterdam, dat het verhaal over de persoon achter de schilder aan de wereld wil vertellen.

Meet Vincent Van Gogh Experience in Barcelona

Tijdens de Van Gogh-experience maken bezoekers kennis met het leven van de kunstenaar door middel van levensgrote projecties van zijn beste werken, foto’s, brieven en filmfragmenten. De beleving in Van Goghs wereld wordt compleet gemaakt door een de audiotour waar je onder andere Vincent van Gogh zelf, zijn moeder en broer Theo, aan het woord kunt horen.

Deze tentoonstelling van meer dan 1.500 vierkante meter is een unieke en spannende manier om in de wereld van deze befaamde kunstenaar te duiken. Door middel van de nieuwste technologieën kun je kennismaken met zijn beste werken en de achtergrondverhalen.

Tickets voor deze tentoonstelling zijn onder andere online te koop. De audiogids krijg je er gratis bij en deze is beschikbaar in het Engels, Spaans, Catalaans en Chinees.

 • Praktische informatie:
  Wat: tentoonstelling “Meet Vincent Van Gogh Experience”
  Waar: Port Vell (Pla de Miquel Tarradell)
  Metro: Barceloneta (L4)
  Wanneer: van 14 maart tot 2 juni 2019. Van maandag t/m donderdag en zondag van 10:00 tot 21:30 uur. Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 22:30 uur.
  Prijs: €16,50 per persoon (€14,50 voor kinderen onder 18 jaar oud, studenten en gepensioneerden)
  [button size=”medium” url=”https://bcnshop.barcelonaturisme.com/shopv3/en/product/26645/meet-vincent-van-gogh-experience.html?o=h&w=13573-1805″ text=”Boek nu >” target=”_blank” color=”orange” ]

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie