🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl genomineerd voor de blogprijs Proef Spanje 2012

HolaBarcelona.nl genomineerd voor de blogprijs Proef Spanje 2012

Hoera! HolaBarcelona.nl is opnieuw genomineerd voor de blogprijs Proef Spanje!

Het thema van dit jaar was “Natuur en duurzaamheid” in de breedste zin van het woord en ik heb de eer om hier opnieuw voor genomineerd te zijn met “Het spirituele hart van Catalonië: Montserrat“.

Deze jaarlijkse prijs wordt georganiseerd door het Spaanse Verkeersbureau in Nederland en zet de beste persartikelen en blogs over Spanje in de schijnwerpers. Op 29 november zullen de winnaars van de prijs Proef Spanje 2012 bekend worden gemaakt tijdens een ceremonie op de Spaanse Ambassade in Den Haag.

[box type=”info”]Update 29/11/2012: HolaBarcelona.nl is derde geworden tijdens de uitreiking van de blogprijs Proef Spanje 2012![/box]

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie