🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » Mijn debuut bij BNN Today (Radio 1)

Mijn debuut bij BNN Today (Radio 1)

Totaal onverwacht werd ik afgelopen maandag uitgenodigd voor de uitzending van het radio programma BNN Today op Radio 1. En waarom? Omdat ze mensen uit Spanje zochten met verhalen en kennis over de Spaanse crisis. Zo werd een van mijn berichtjes op het blog van HolaBarcelona.nl over de crisis in Spanje gevonden door de redactie en werd ik uitgenodigd als gast voor de uitzending.

En wat was het leuk! Hier laat ik jullie een aantal foto’s zien uit de studios van de NOS in Hilversum. Mocht je naar het radioprogramma willen luisteren klik dan hier.

Afgelopen maandag bij BNN Today (Radio 1) geweest
Foto na de uitzending met o.a. Willemijn Veenhoven, Luuk Ikink en Erben Wennemars
De bezoekerspas!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie