🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Festes de Sant Roc

Festes de Sant Roc

Rondom 16 augustus is er naast het beroemde Festa Major de Gràcia nog een leuk cultureel evenement in Barcelona, namelijk het Festes de Sant Roc. Tijdens dit feest vind je in de Gotische wijk vele culturele en muzikale evenementen.

Laatste update: 18/07/2022

Programma Festes de Sant Roc 2022

Het Festes de Sant Roc worden dit jaar van 13 augustus t/m 16 augustus 2020 gevierd.

Het epicentrum van het feest is het Plaça Nova, vooraan de Kathedraal van Barcelona.

Iedere dag is er vanaf 10:00 uur ’s ochtends een markt met ambachtelijke producten. Daarna volgen allerlei culturele activiteiten en concerten voor de hele familie, naast een ‘correfoc’ in de straten van de Gotische wijk en een vuurwerkshow ter afsluiting van het feest.


Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie