De beste tips van een local!

Blikjes als street art in El Raval

Toegevoegd op in Reizen
Inhoudsopgave

Heb je ze al gezien, de kleurrijke blikjes die de straten van El Raval versieren met positieve boodschappen? Wat mij betreft een leuke manier om de straatbeeld op te vrolijken, een beetje in lijn met met de straatkunst van Clet Abraham, waar ik al eerder een post schreef.

Een paar maanden geleden waren de bewoners van de wijk El Raval op deze manier verrast. Nu lopen bezoekers rond in de straten van El Raval om de blikjes met boodschappen als 'Amor' (liefde), 'Disfrutar' (genieten) of 'Volver a empezar' (opnieuw beginnen) te spotten.

Maar waar komt deze hype vandaar? Volgens wat ik op het internet heb kunnen vinden, is dit een initiatief van een buurtbewoner die samen met zijn vriendin de kunstzinnige blikjes met boodschappen heeft opgehangen. Een super leuk idee dat veel positieve vibes geeft!

Dus als je in de buurt van El Raval binnenkort bent, let dan op deze nieuwe vorm van street art. Hieronder heb ik alvast een aantal leuke plaatjes verzamelt, maar als je meer wilt zien, volg dan de hashtag #cansinvasion op social media of ga zelf op pad!

De nieuwste vorm van street art in Barcelona

Foto bron: Instagram

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave