🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Reizen Reageer
Home » Blog » Blikjes als street art in El Raval

Blikjes als street art in El Raval

Heb je ze al gezien, de kleurrijke blikjes die de straten van El Raval versieren met positieve boodschappen? Wat mij betreft een leuke manier om de straatbeeld op te vrolijken, een beetje in lijn met met de straatkunst van Clet Abraham, waar ik al eerder een post schreef.

Een paar maanden geleden waren de bewoners van de wijk El Raval op deze manier verrast. Nu lopen bezoekers rond in de straten van El Raval om de blikjes met boodschappen als ‘Amor’ (liefde), ‘Disfrutar’ (genieten) of ‘Volver a empezar’ (opnieuw beginnen) te spotten.

Maar waar komt deze hype vandaar? Volgens wat ik op het internet heb kunnen vinden, is dit een initiatief van een buurtbewoner die samen met zijn vriendin de kunstzinnige blikjes met boodschappen heeft opgehangen. Een super leuk idee dat veel positieve vibes geeft!

Dus als je in de buurt van El Raval binnenkort bent, let dan op deze nieuwe vorm van street art. Hieronder heb ik alvast een aantal leuke plaatjes verzamelt, maar als je meer wilt zien, volg dan de hashtag #cansinvasion op social media of ga zelf op pad!

De nieuwste vorm van street art in Barcelona

Foto bron: Instagram

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie