🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Shoppen Reageer
Home » Blog » Barcelona Opportunity Week

Barcelona Opportunity Week

Barcelona Opportunity Week - hotel met korting

Je kunt tot vrijdag profiteren van flinke kortingen op verschillende plekken in Barcelona. Korting op restaurants en hotels zijn het populairst. Maar dit initiatief, genaamd Barcelona Opportunity Week, biedt onder andere kortingen voor de bios, het theater, concerten, musea, markten en bloemisten.

Volop korting op restaurants, hotels en musea in Barcelona

Januari en februari zijn de maanden waarin Spanjaarden het financiëel gezien het moeilijkst hebben door de kerstdagen en de ‘rebajas’. Zo biedt de Barcelona Opportunity Week mensen de kans om zichzelf wat leuks cadeau te geven. Dit jaar is namelijk de derde editie van de Barcelona Opportunity Week, dit maal met meer deelnemers en meer aanbiedingen.

Het doel van de Barcelona Opportunity Week is om de consumptie te stimuleren en om een breder publiek kennis te laten maken met verschillende luxe restaurants, hotels en cultuur. Zo kun je eten bij het restaurant 7 Portes voor maar € 25,- of slapen bij het luxe Hotel W voor en veel lagere prijs dan normaal.

In totaal doen 22 hotels mee aan de Barcelona Opportunity Week, 48 restaurants, 22 bioscopen, 33 theaters, 33 musea, 14 art galleries, 16 markten, 5 concertzalen en 5 bijzondere gebouwen zoals het Liceu en het Palau de la Música.

De complete lijst met de deelnemers is te vinden bij www.bcnow.cat.

  • Praktische Informatie:
    Wat: een week met kortingen op restaurants, hotels, musea, theaters, bioscopen, markten, concerten, bloemisten en art galleries
    Waar: overal in Barcelona
    Wanneer: van 27 januari t/m 5 februari

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie