🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Eten Reageer
Home » Blog » Carrot Café review

Carrot Café review

Een paar weken geleden ging ik, na een bezoekje aan de vernieuwde markt van Els Encants, samen met mijn zusje bij Carrot Café lunchen. Omdat de plek ons goed beviel en ik denk dat jullie het ook lekker zullen vinden, wijd ik de review van vandaag aan Carrot Café.

Over Carrot Café

Het was even zoeken om Carrot Café in de half verlaten straten van Poble Nou te vinden. Het was zaterdag en er liep geen kip tussen alle pakhuizen, magazijnen en ouderwetse huizen. Onder een nieuw gebouw dat het flitsende hostel Twentytu herbergt, vind je op de hoek Carrot Café.

Van buiten ziet het er al gezellig uit, want ze hebben een zonnig buitenterras met stoeltjes en tafels. Maar van binnen is het nog beter! Je ziet namelijk dat er veel aandacht is besteedt om het interieur leuk in te inrichten, met verschillende tafels, stoelen, felle kleuren en stoere materialen.

Een ding vond ik wel wat minder, en dat zijn de openingstijden. We waren namelijk te vroeg om te lunchen! Ze gingen pas om 14:00 uur openen (terwijl op de site staat dat ze op zaterdag om 13:30 openen) en we moesten dus een beetje wachten. En hoewel het in het begin redelijk rustig was, kwamen in de loop van onze lunch toch heel wat klanten binnen. En dat is niet voor niets, want bij Carrot Café kun je genieten van een heerlijke lunch op basis van broodjes, met verse ingrediënten en lekkere drankjes erbij.

Je zou deze spot dus kunnen omschrijven als een verborgen juweeltje in de grauwe (maar opkomende) wijk van Poble Nou, naast het gebied van Barcelona 22@.

Mijn tips voor Carrot Café

Ik vond de kaart van Carrot Café heel gevarieerd en met veel verleidende broodjescombinaties. Daarnaast hebben ze ook burgers, focaccias en salades. Als pluspunt vindt je bij Carrot Café heel veel verschillende brood soorten om uit te kiezen, iets wat je niet zo vaak in een Spaans café vindt.

Tevens zijn ze bij Carrot Café heel erg trots op hun bierkaart, dat tientallen verschillende biermerken bevat. Deze vind je op de wanden van het café.

Voor onze lunch koos ik voor een tonijnbroodje met bruinbrood dat heerlijk smaakte en een flinke portie was. Mijn zusje koos voor een bagel met pastrami. Als drankje had ik een verse jus en mijn zusje een clara (mix van bier en Fanta Limón). Nadat we onze lunch hadden gegeten zaten we vol en konden niet eens een toetje bestellen (helaas, want dat had ik wel graag willen proeven!).

Al kosten de goed gevulde broodjes tussen € 7 en € 8, vonden wij de drankjes aan de dure kant (rond € 3 en € 4 euro per stuk). Verder was het wel heerlijk om hier te eten en was de bediening heel erg behulpzaam en snel. Voor mij is dit zeker een aanrader als je in de buurt van de Torre Agbar, het designmuseum Disseny Hub of de Mercat dels Encants Vells bent.

Bekijk de kaart van Carrot Café hieronder:

[button size=”medium” url=”https://www.barcelonametmarta.nl/app/uploads/2013/12/Carrot-Cafe-Barcelona-menu.jpg” text=”Bekijk menu” target=”_blank” color=”orange” ]

Beoordeling Carrot Café

Eten: ★★★★★
Service: ★★★★★
Decor: ★★★★★
Totaal: ★★★★★

 • Praktische informatie:
  Wat: eten bij Carrot Café
  Waar: Carrer Tánger, 22
  Metro: Glòries (L1)
  Wanneer: maandag van 08:00 tot 18:00. Van dinsdag t/m vrijdag tot 23:00 uur. Zaterdag van 13:30 tot 23:00 uur. Op zondag en maandagavond zijn ze gesloten.
  Prijs: €€

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie