De beste tips van een local!

Lekkere cupcakes in Barcelona: tips van een local

Toegevoegd op in Eten
Inhoudsopgave

Cupcakes! Wie houdt daar nou niet van? Ook in Barcelona zijn de mensen gek op cupcakes. Mijn vriendin en blogger Eva is een groot fan van cupcakes en een echte kenner van de leuke adressen in Barcelona. Daarom heb ik aan haar een paar tips gevraagd over de beste cupcake winkels en andere zoetigheden in Barcelona.

Welk soort cupcakes vind je in Barcelona?

"Sinds een aantal jaren zijn cupcakes heel erg hip in Barcelona. Om die reden zijn de winkels waar je cupcakes kunt kopen en eten heel erg populair geworden. Je kunt allerlei soorten cupcakes vinden in Barcelona: van chocolade, vanille, banaan, bosbessen, gezouten, of met buttercream eroverheen..."


Je favoriete cupcake winkels in Barcelona?

  • Lolita Bakery (Carrer Portal Nou, 20): "Ik hou van Lolita Bakery omdat het een mooie en gezellige winkel is. Je kunt bijvoorbeeld ter plekke cupcakes proberen. Bovendien hebben ze een goed en groot aanbod qua cupcakes, heerlijke taarten en gebakjes die met veel zorg en aandacht zijn gedecoreerd."
  • Cup&Cake (Carrer Enric Granados, 145): "Hoewel de winkel niet heel groot is, is Cup&Cake een gezellige plek om te ontbijten of een tussendoortje te nemen. Je vindt hier een groot aanbod cupcakes, verschillende thee soorten en verse koffie waarmee je je cupcake kunt combineren."
    Lees hier mijn review over Cup & Cake.

Andere zoetigheden die je zou aanraden?

"De verse wafels zijn heerlijk en makkelijk te vinden als je rond loopt in het centrum. Een van de beste winkels is La Montserratina in de Portaferrissa straat. Ook de moeite waard om te proberen in Barcelona is het ijs. Er zijn vele ijssalons en winkels waar ze handgemaakt ijs in allerlei smaken en van hoge kwaliteit verkopen."

Lees ook: tips voor zoetekauwen.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave