De beste tips van een local!

Pim Pam Burger review

Toegevoegd op in Eten
Pim Pam Burger Barcelona review
Inhoudsopgave

Burgers zijn hot in Barcelona. Vooral ambachtelijke en gourmet burgers zijn heel erg geliefd op dit moment. Geen wonder dus dat je steeds meer burgertenten ziet opkomen. Een van de meest populaire locaties voor hamburgers in Barcelona is Pim Pam Burger. Lees mijn review en ontdek waarom!

Over Pim Pam Burger

Ik ben onlangs gaan lunchen bij Pim Pam Burger. Ik had hele goede verhalen gehoord en dus was ik heel nieuwsgierig om het mee te maken. Om een Pim Pam Burger te eten ging ik naar hun vestiging in El Born, dat heel dichtbij het prachtige Mercat del Born ligt (de andere vestiging van hun staat bij La Bonanova, op Carrer Bigai 1).

Hoewel het binnen heel erg klein en druk was, konden we nadat we onze bestelling hadden doorgegeven toch een plekje vinden. Men eet hier vrij snel dus iedere 10 minuten heb je weer een vrije tafel. Wat je ook kunt doen is je burger als take-away bestellen.

Als je bij de bar staat kun je trouwens zien hoe de koks druk bezig zijn met burgers grillen en klaar te maken. Het proces is langzamer dan bij andere fastfood ketens, maar dat is omdat ze alles zelf maken. Ik kon zelfs zien hoe het gehakt behandelt werd tot dat het een burger was!

Naast het feit dat alle ingrediënten zo natuurlijk en puur zijn, vond ik de bediening bij Pim Pam Burger ondanks de drukte zeer aardig en vriendelijk. Ze zullen bijvoorbeeld je naam vragen om je naam te roepen als je bestelling klaar ligt. En bij het opdienen van je burger mag je overigens ook zelf de toppings kiezen.


Ook leuk om te weten: deze plek is ook kindvriendelijk! Toen ik daar was, zag ik een familie met kinderen aan een van de tafels. De kinderen waren uiteraard hartstikke blij met hun friet en burgers.

Mijn tips voor Pim Pam Burger

Ik ging naar Pim Pam Burger om te lunchen, maar je kunt ook hier prima 's avonds eten. Hoewel het van buiten druk kan lijken, raad ik je aan om toch naar binnen te gaan en je bestelling te plaatsen. Voordat ze klaar zijn, heb je waarschijnlijk al een tafel kunnen vinden.

Tijdens mijn lunch bestelde ik een 'Pim Pam burger' met friet en een Cola. Niets bijzonders, zou je wellicht denken, maar geloof me, de smaak van die burger was alles behalve gewoon! Ik krijg nu nog water in mijn mond als er aan denk: heerlijk rundvlees, een berg van sla, tomaat, ui en dressing. Het brood was lekker warm en licht krokant omdat het ook op de grill had gelegen. Kaas zat niet op deze burgers omdat je daarvoor extra moest betalen en dat wist ik niet tijdens het bestellen. Maar hoe dan ook, ik kan me heel goed voorstellen dat dit voor velen de beste burgertent van Barcelona is!

Op hun kaart, die trouwens gewoon op de wanden hangt, vind je allerlei soorten burgers: van kip tot roquefort of met 3 kazen. Tevens kun je onder andere ook frankfurters, bratwurst, fish and chips of patatas bravas bestellen.

Prijzen van de burgers zijn ook heel budget vriendelijk: tussen de €5 en de €7 aan de hand van welke ingrediënten je kiest of hoe groot je je burger wilt (ik had een kleine burger en dat was meer dan genoeg!).

Voor mij was het enige minpunt de kleine ruimte en de drukte, dat het niet bepaalt gezellig maakte om daar heel lang te zitten. Bovendien zit je op krukken, waardoor je niet relaxed kan zitten eten. Verder was het een top ervaring en had ik een prima lunch!


Beoordeling Pim Pam Burger

Eten: ★★★★★
Service: ★★★★☆
Decor: ★★★☆☆
Totaal: ★★★★☆

 • Praktische informatie:
  Wat: burgers eten bij Pim Pam Burger
  Waar: Carrer del Sabateret, 4
  Metro: Jaume I (L4)
  Wanneer: iedere dag van 13:00 tot 00:00 uur (00:30 op vrijdag en zaterdag)
  Prijs: €
  Tip: als je naast burgers ook een andere gezonder take-away wilt proberen, ga langs Pim Pam Plats, dat op de hoek van Pim Pam Burger zit (Carrer del Rec, 18).

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je