De beste tips van een local!

48h Open House Barcelona

Toegevoegd op in Events
Inhoudsopgave

Tijdens het weekend van 21 en 22 oktober 2023 is het voor iedereen mogelijk om gratis binnen te kijken bij enkele van de mooiste gebouwen en musea van Barcelona. Vele hiervan zijn normaal gesproken niet toegankelijk.

Laatste update: 21/10/2023

Open dag Barcelona

Enthousiaste vrijwilligers zullen je tijdens het 48h Open House rondleiden door de mooiste huizen en gebouwen van Barcelona.

Sommige van mijn favoriete deelnemers aan de 48h Open House Barcelona zijn: Arc de Triomf, Casa-Fàbrica La Paloma, Palau Moja, Casa Planells, Palau Centelles, Torres Venecianes, Refugi antiaeri 307 (MUHBA), Antiga fàbrica d’Estrella Damm, La Modelo, Casa Sayrach, Casa Muley Afid, Edifici Mas de Miquel, Casa Pérez Samanillo (Circulo Ecuestre), Fabra i Coats, Casa Bartomeu (Jardí dels Tarongers), Casa Enric Llorens de Grau, Casa de les Altures en Ciutat Esportiva FC Barcelona - Joan Gamper.


Voor meer info en een complete overzicht van de gebouwen die open zijn, kijk op www.48hopenhousebarcelona.org. Let wel op: voor sommige van de deelnemers zijn het aantal beschikbare plaatsen beperkt en dien je dus van tevoren je aan te melden voor de rondleiding via de website.

 • Praktische informatie:
  Wat: 48h Open House Barcelona, gratis binnenkijken bij meer dan 200 musea en gebouwen
  Wanneer: van 21 t/m 22 oktober 2023
  Waar: meerdere locaties
  Prijs: gratis
  Voor meer informatie: https://www.48hopenhousebarcelona.org

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

2 reacties

 1. Lian
  8 jaren geleden

  Hoi! Komend weekend ben ik in Barcelona. Wat is een must-see bij de 48h open house?
  Groet, Lian

  1. Marta
   8 jaren geleden

   Hola Lian,

   Heb je genoten van de 48h Open House afgelopend weekend? Zelf vond ik het Hospital de Sant Pau zeer de moeite waard.

   Saludos,
   Marta

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je