🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events 2 reacties
Home » Blog » 48h Open House Barcelona

48h Open House Barcelona

Tijdens het weekend van 22 en 23 oktober 2022 is het voor iedereen mogelijk om gratis binnen te kijken bij enkele van de mooiste gebouwen en musea van Barcelona. Vele hiervan zijn normaal gesproken niet toegankelijk.

Laatste update: 06/09/2022

Open dag Barcelona

Enthousiaste vrijwilligers zullen je tijdens het 48h Open House rondleiden door de mooiste huizen en gebouwen van Barcelona.

Sommige van mijn favoriete deelnemers aan de 48h Open House Barcelona zijn: Arc de Triomf, Casa-Fàbrica La Paloma, Palau Moja, Casa Planells, Palau Centelles, Torres Venecianes, Refugi antiaeri 307 (MUHBA), Antiga fàbrica d’Estrella Damm, La Modelo, Casa Sayrach, Casa Muley Afid, Edifici Mas de Miquel, Casa Pérez Samanillo (Circulo Ecuestre), Fabra i Coats, Casa Bartomeu (Jardí dels Tarongers), Casa Enric Llorens de Grau, Casa de les Altures en Ciutat Esportiva FC Barcelona – Joan Gamper.


Voor meer info en een complete overzicht van de gebouwen die open zijn, kijk op www.48hopenhousebarcelona.org. Let wel op: voor sommige van de deelnemers zijn het aantal beschikbare plaatsen beperkt en dien je dus van tevoren je aan te melden voor de rondleiding via de website.

 • Praktische informatie:
  Wat: 48h Open House Barcelona, gratis binnenkijken bij meer dan 200 musea en gebouwen
  Wanneer: van 22 t/m 23 oktober 2022
  Waar: meerdere locaties
  Prijs: gratis
  Voor meer informatie: https://www.48hopenhousebarcelona.org

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

2 gedachten over “48h Open House Barcelona”

Plaats een reactie