🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Casa Batlló ‘Nits Màgiques’

Casa Batlló ‘Nits Màgiques’

Casa Batlló Nits Màgiques

Casa Batlló organiseert iedere zomer de Nits Màgiques, een evenement waarbij je de kans krijgt om dit unieke gebouw ’s avonds te bezoeken en vanuit zijn dakterras te proosten. Ongetwijfeld de leukste manier om een dagje sightseeing in Barcelona af te sluiten!

Laatste update: 20/06/2018

Iedere avond tussen mei en november kun je aan de Nits Màgiques van het Casa Batlló meedoen. Tijdens deze speciale muziekavonden wordt er live muziek gespeeld op het dakterras van Casa Batlló en krijg je de kans om dit emblematische gebouw van een heel andere perspectief mee te maken.

De avonden beginnen om 20:00 uur met een rondleiding door het gebouw. Je krijgt hiervoor een audiovisuele gids. Om 20:00 uur beginnen de concerten op het dakterras van Casa Batlló met verschillende bands en is het tijd om te proosten met bubbels. Het openluchtconcert duurt ongeveer een uur en is voor velen het hoogtepunt van zijn bezoek aan het Casa Batlló.

Vergeet dus niet om deze zomer tickets voor de Nits Màgiques van Casa Batlló te kopen en beleef een onvergetelijke avond onder de sterrenhemel van Barcelona. Bekijk hier het volledige programma en koop je tickets alvast via de onderstaande link.

Tip: naast het Casa Batlló zijn er tegenwoordig ook andere musea en gebouwen die zomers hun deuren openen voor openluchtconcerten. Zie bijvoorbeeld de Nits de Jazz van Casa Milà en de Nits del Palau Güell.

 • Praktische informatie:
  Wat: zomerconcerten bij Casa Batlló
  Waar: Casa Batlló (Passeig de Gràcia, 43)
  Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 en L4)
  Wanneer: van 14/05/2018 tot 02/11/2018, iedere dag om 20:00 uur (het concert begint om 21:00 uur)
  Prijs: voor de tour + concert betaal je €39 p.p. (kinderen tot 7 jaar oud gratis)
  [button size=”medium” url=”https://www.tiqets.com/nl/barcelona-c66342/casa-batll-magische-nachten-p975695?partner=holabarcelona” text=”Boek nu >” target=”_blank” color=”orange” ]

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie