🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events 2 reacties
Home » Blog » Hotel Tapa Tour Barcelona

Hotel Tapa Tour Barcelona

Hotel Tapa Tour Barcelona 2018Van 1 t/m 31 mei 2019 wordt de Hotel Tapa Tour in Barcelona georganiseerd. Tijdens de Hotel Tapa Tour kun je genieten van de meest creatieve tapas en gastronomische hoogstandjes tegen een betaalbare prijs bij sommige van de meest gerenommeerde en luxe hotels in Barcelona. Ze doen het onder andere om geld in te zamelen voor het goede doel.

Laatste update: 28/04/2019

De 19 deelnemende luxe hotels die aan de Hotel Tapa Tour meedoen hebben daarnaast een strijd met elkaar om de beste tapa. Elk hotel zal naast de tapa die aan de wedstrijd mee doet ook een speciaal cocktail drankje aanbieden om geld in te zamelen voor het goede doel. De prijs van de tapa zal tussen de €4 en €6 liggen, de cocktails tussen €6 en €10, en voor een combinatie van beide zal je tussen de €10 en €12 betalen.

Leuk om te weten: onder de chefs van deze editie, sommige daarvan hebben een Michelin-ster!

Wil je hier ook van kunnen genieten, volg dan de tour langs alle deelnemende 5-sterren hotels zoals Claris, El Palace, Hotel Mercer, The One, Fairmont Rey Juan Carlos I, Melià Barcelona Sky, ICON Bcn, The Serras Hotel en vele andere.

Tip: de kaart van de Hotel Tapa Tour, met alle deelnemende hotels en tapas zal beschikbaar zijn bij alle hotels die hier aan mee doen.

 • Praktische informatie:
  Wat: Hotel Tapa Tour
  Waar: 19 luxe hotels in Barcelona
  Wanneer: van 1 t/m 31 mei 2019
  Prijs: tussen €7 en €9 voor een tapa, €6 en €10 voor een cocktail en €10 en €12 voor beide (tapa+cocktail)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

2 gedachten over “Hotel Tapa Tour Barcelona”

  • Hola Ron,

   Op hun site staat van wel, maar nog niet wanneer. Ik verwacht dat het wel rond dezelfde periode plaats zal vinden maar raad ik je aan om de site van de organisatie in de gaten te houden voor nieuws. Ik zelf zal deze post updaten zodra er iets bekend is.

   Saludos, Marta

   Beantwoorden

Plaats een reactie