De beste tips van een local!

Hotel Tapa Tour Barcelona

Toegevoegd op in Events
Hotel Tapa Tour Barcelona
Inhoudsopgave

Hotel Tapa Tour Barcelona 2018 Van 1 t/m 31 mei 2019 wordt de Hotel Tapa Tour in Barcelona georganiseerd. Tijdens de Hotel Tapa Tour kun je genieten van de meest creatieve tapas en gastronomische hoogstandjes tegen een betaalbare prijs bij sommige van de meest gerenommeerde en luxe hotels in Barcelona. Ze doen het onder andere om geld in te zamelen voor het goede doel.

Laatste update: 28/04/2019

De 19 deelnemende luxe hotels die aan de Hotel Tapa Tour meedoen hebben daarnaast een strijd met elkaar om de beste tapa. Elk hotel zal naast de tapa die aan de wedstrijd mee doet ook een speciaal cocktail drankje aanbieden om geld in te zamelen voor het goede doel. De prijs van de tapa zal tussen de €4 en €6 liggen, de cocktails tussen €6 en €10, en voor een combinatie van beide zal je tussen de €10 en €12 betalen.

Leuk om te weten: onder de chefs van deze editie, sommige daarvan hebben een Michelin-ster!

Wil je hier ook van kunnen genieten, volg dan de tour langs alle deelnemende 5-sterren hotels zoals Claris, El Palace, Hotel Mercer, The One, Fairmont Rey Juan Carlos I, Melià Barcelona Sky, ICON Bcn, The Serras Hotel en vele andere.

Tip: de kaart van de Hotel Tapa Tour, met alle deelnemende hotels en tapas zal beschikbaar zijn bij alle hotels die hier aan mee doen.

 • Praktische informatie:
  Wat: Hotel Tapa Tour
  Waar: 19 luxe hotels in Barcelona
  Wanneer: van 1 t/m 31 mei 2019
  Prijs: tussen €7 en €9 voor een tapa, €6 en €10 voor een cocktail en €10 en €12 voor beide (tapa+cocktail)

2 reacties

 1. Ron
  4 jaren geleden

  Hoi Marta,

  Helaas heb ik de Hotel Tapa Tour gemist vorig jaar.
  Weet je of er dit jaar weer een is?

  Groeten,

  Ron

  1. Marta
   4 jaren geleden

   Hola Ron,

   Op hun site staat van wel, maar nog niet wanneer. Ik verwacht dat het wel rond dezelfde periode plaats zal vinden maar raad ik je aan om de site van de organisatie in de gaten te houden voor nieuws. Ik zelf zal deze post updaten zodra er iets bekend is.

   Saludos, Marta

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave