🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events 2 reacties
Home » Blog » Mercat de Mercats

Mercat de Mercats

Mercat de Mercats is een van de grootste food fairs in Barcelona, waar je naast allerlei goederen ook nog eens bijzondere tapas kunt proeven. Met ruim 54 verschillende marktkraampjes, 40 lokale boeren, 16 wijnmakerijen en 24 restaurants en bars, kun je hier van alles vinden en proeven.

Laatste update: 05/10/2022

Mercat de Mercats 2022

Mercat de Mercats is een food festival die plaats vindt in oktober (dit jaar op 21, 22 en 23 oktober) op het Plaça de les Glòries. Toegang is gratis maar als je wat lekkers wilt eten of kopen dan moet je wel betalen.

Mercat de Mercats in Barcelona
Mercat de Mercats in Barcelona

Onder de leukste attracties staat de aanwezigheid van gerenommeerde chef-koks. Bij het keuken klaslokaal zullen daarnaast ook kooklessen worden gegeven door een gerenommeerde chef-kok.

De tapas zullen natuurlijk niet ontbreken in deze editie van het Mercat de Mercats. Zoals elk jaar, worden er speciale tapas gemaakt voor deze gelegenheid, die tegen betaalbare prijzen gekocht kunnen worden.

Prijzen per tapa kunnen variëren: je kunt bijvoorbeeld voor €4 één tapa proeven, maar je kunt ook een 4 tapas-arrangement nemen (kosten €12). Voor drankjes zijn er ook verschillende arrangementen beschikbaar.

Food fair Mercat de Mercats in Barcelona
Food fair Mercat de Mercats in Barcelona
 • Praktische informatie:
  Wat: food festival Mercat de Mercats
  Wanneer: van 21 t/m 23 oktober 2022 (vrijdag van 12:00 tot 21:30 uur, zaterdag van 11:00 tot 22:00 en zondag van 11:00 tot 21:00 uur)
  Waar: Plaça de les Glòries
  Metro: Glòries (L1)
  Prijs: gratis (maar als je wat lekkers wilt eten of kopen dan moet je wel betalen)
  Website: http://www.mercatsbcn.com

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

2 gedachten over “Mercat de Mercats”

Plaats een reactie