De beste tips van een local!

Mercat de Mercats

Toegevoegd op in Events
Mercat de Mercats Barcelona
Inhoudsopgave

Mercat de Mercats is een van de grootste food fairs in Barcelona, waar je naast allerlei goederen ook nog eens bijzondere tapas kunt proeven. Met ruim 54 verschillende marktkraampjes, 40 lokale boeren, 16 wijnmakerijen en 24 restaurants en bars, kun je hier van alles vinden en proeven.

Laatste update: 20/09/2023

Mercat de Mercats 2023

Mercat de Mercats is een food festival die plaats vindt in oktober (dit jaar op 20, 21 en 22 oktober) op het Plaça de Catalunya. Toegang is gratis maar als je wat lekkers wilt eten of kopen dan moet je wel betalen.

Mercat de Mercats in Barcelona
Mercat de Mercats in Barcelona

Onder de leukste attracties staat de aanwezigheid van gerenommeerde chef-koks. Bij het keuken klaslokaal zullen daarnaast ook kooklessen worden gegeven door een gerenommeerde chef-kok.

De tapas zullen natuurlijk niet ontbreken in deze editie van het Mercat de Mercats. Zoals elk jaar, worden er speciale tapas gemaakt voor deze gelegenheid, die tegen betaalbare prijzen gekocht kunnen worden.

Prijzen per tapa kunnen variëren: je kunt bijvoorbeeld voor €4 één tapa proeven, maar je kunt ook een 4 tapas-arrangement nemen (kosten €12). Voor drankjes zijn er ook verschillende arrangementen beschikbaar.

Food fair Mercat de Mercats in Barcelona
Food fair Mercat de Mercats in Barcelona

 • Praktische informatie:
  Wat: food festival Mercat de Mercats
  Wanneer: van 20 t/m 22 oktober 2023 (vrijdag van 12:00 tot 21:30 uur, zaterdag van 11:00 tot 22:00 en zondag van 11:00 tot 21:00 uur)
  Waar: Plaça de les Glòries
  Metro: Catalunya (L1, L3, L6, L7)
  Prijs: gratis (maar als je wat lekkers wilt eten of kopen dan moet je wel betalen)
  Website: http://www.mercatsbcn.com

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

2 reacties

 1. Annemieke fleur
  5 jaren geleden

  Hey

  Is the mercat festival every year?
  Also in 2018.

  Thnx

  1. Marta
   5 jaren geleden

   Hola Annemieke,

   Yes, this year it will be from 19/10/2018 until 21/10/2018!

   Saludos, Marta

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je