🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Tast a la Rambla

Tast a la Rambla

Tast a la Rambla is een food festival die plaatsvind op de Ramblas van Barcelona. De beroemde promenade zit dan vol eetkraampjes waar maar liefst 50 top restaurants en patisserieën van de stad hun gerechten verkopen.

Laatste update: 22/05/2023

Tast a la Rambla 2023

In de stijl van het Mercat de Mercats, kun je bij Tast a la Rambla gerechten van de beste chefs en ambachtslieden van Barcelona proeven en wat lekkers drinken voor een schappelijke prijs.

Van traditionele cuisine tot aan gastronomische hoogstandjes. Bekende namen als Estimar, Petit Comitè, Gaig, Mano Rota, Escribà, Pastisseria Ochiai, Bubó Barcelona, Dos Pebrots, Caelis, Oaxaca, Monvínic, Semproniana en Tandoor zijn hier altijd aanwezig.

Tast a la Rambla - Foodfestivals in Barcelona
Tast a la Rambla

Daarnaast worden ook verschillende kookworkshops georganiseerd met de deelname van Spaanse top chefs. Een uitstekende kans om nieuwe kooktechnieken en gerechten te leren kennen.

Dit jaar vindt de Tast a la Rambla plaats op het Plaça de Catalunya (het begin en eindpunt van de Ramblas) van 8 juni t/m 11 juni 2023.

Tapas eten bij Tast a la Rambla Barcelona
Tast a la Rambla in Barcelona
 • Praktische info:
  Wat: Tast a la Rambla
  Waar: Plaça Catalunya
  Metro: Catalunya (L1, L3, L6)
  Wanneer: van 8 juni t/m 11 juni 2023, van 12:00 tot 22:00 uur (00:00 uur op vrijdag en zaterdag)
  Prijs: gratis behalve voor het eten

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie