🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Kinderen Reageer
Home » Blog » Kinderfestival La Ciutat dels Somnis

Kinderfestival La Ciutat dels Somnis

Dagje uit met de kids tijdens de feestdagen in Barcelona? Ga dan naar het kinderfestival La Ciutat dels Somnis, het jaarlijkse familie uitje waarin kinderen de hoofdrol spelen (voorheen Festival de la Infància genoemd). Hier kunnen kunnen ze urenlang spelen, workshops volgen, sporten en vooral genieten van een dagje uit.

Laatste update: 27/11/2019

Kinderfestival La Ciutat dels Somnis

Van 27 t/m 30 december 2019 en van 2 t/m 4 januari 2020 is het kinderfestival La Ciutat dels Somnis (voorheen Festival de la Infància) in Barcelona geopend. Dit festival is een ware speeltuin voor de kinderen tussen 0 en 12 jaar oud, die volop kunnen genieten van allerlei leuke activiteiten.

Onder de naam “La Ciutat dels Somnis” (stad van dromen) wordt er van alles georganiseerd voor kinderen om zich te amuseren en te leren. Ze kunnen onder andere voetballen, schaatsen, klimmen, paardrijden, koken, karaoke zingen of spelen met computers. Ook zijn er magie spektakels en pop- en rockmuziek concerten.

Hoewel het festival grotendeels is opgebouwd als een ruimte om diensten en producten te promoten, heeft het een echte aantrekkingskracht. Met name de sportieve activiteiten van het Festival de la Infància zijn zeer populair bij de kinderen.

Met bijna 50 jaar geschiedenis, is het festival La Ciutat dels Somnis een aanrader als je met je kinderen in Barcelona bent de komende dagen. Een dagkaart kost slechts €6,- en je zult zeker een leuke tijd met de familie doorbrengen!

Lees meer: wat te doen met kerst in Barcelona.

 • Praktische informatie:
  Wat: bezoek aan La Ciutat dels Somnis (voorheen Festival de la Infància)
  Waar: Fira de Barcelona, bij Av. Reina Maria Cristina (naast Plaça Espanya, bij Montjuïc)
  Metro: Espanya (L1 en L3)
  Wanneer: van 27 t/m 30 december 2019 en 2 t/m 4 januari 2020 iedere dag van 10:00 tot 20:00 uur
  Prijs: entree €6 (gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar oud)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie