De beste tips van een local!

Festival de la Infància - La Ciutat dels Somnis

Toegevoegd op in Kinderen
Inhoudsopgave

Dagje uit met de kids tijdens de feestdagen in Barcelona? Ga dan naar het kinderfestival La Ciutat dels Somnis, het jaarlijkse familie uitje waarin kinderen de hoofdrol spelen. Hier kunnen kunnen ze urenlang spelen, workshops volgen, sporten en vooral genieten van een dagje uit.

Laatste update: 27/11/2019

Kinderfestival La Ciutat dels Somnis

Van 27 t/m 30 december 2019 en van 2 t/m 4 januari 2020 is het kinderfestival La Ciutat dels Somnis (voorheen Festival de la Infància) in Barcelona geopend. Dit festival is een ware speeltuin voor de kinderen tussen 0 en 12 jaar oud, die volop kunnen genieten van allerlei leuke activiteiten.

Onder de naam "La Ciutat dels Somnis" (stad van dromen) wordt er van alles georganiseerd voor kinderen om zich te amuseren en te leren. Ze kunnen onder andere voetballen, schaatsen, klimmen, paardrijden, koken, karaoke zingen of spelen met computers. Ook zijn er magie spektakels en pop- en rockmuziek concerten.

Hoewel het festival grotendeels is opgebouwd als een ruimte om diensten en producten te promoten, heeft het een echte aantrekkingskracht. Met name de sportieve activiteiten van het Festival de la Infància zijn zeer populair bij de kinderen.

Met bijna 50 jaar geschiedenis, is het festival La Ciutat dels Somnis een aanrader als je met je kinderen in Barcelona bent de komende dagen. Een dagkaart kost slechts €6,- en je zult zeker een leuke tijd met de familie doorbrengen!

 • Praktische informatie:
  Wat: bezoek aan La Ciutat dels Somnis (voorheen Festival de la Infància)
  Waar: Fira de Barcelona, bij Av. Reina Maria Cristina (naast Plaça Espanya, bij Montjuïc)
  Metro: Espanya (L1 en L3)
  Wanneer: van 27 t/m 30 december 2019 en 2 t/m 4 januari 2020 iedere dag van 10:00 tot 20:00 uur
  Prijs: entree €6 (gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar oud)

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave