🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » In De Telegraaf over tapas in Spanje

In De Telegraaf over tapas in Spanje

16 juni was het Wereld Tapas Dag, Día mundial de la tapa. In het kader van wat zijn nou de beste Spaanse tapas die je niet mag missen wanneer je in Spanje bent, schreef ik in samenwerking met Verkeersbureaus.info voor De Telegraaf een artikel over vijf van de meest populaire tapas van Spanje, die vooral heel kenmerkend zijn voor de Spaanse keuken. Deze tapas vind je in alle tapasbars in Spanje en hoeveel ze soms van smaak kunnen verschillen zijn het ware klassiekers.

Benieuwd naar welke tapas deze top 5 hebben bereikt, lees nu mijn artikel voor De Telegraaf ‘De beste Spaanse Tapas‘ in hun rubriek ‘Vrij’.

Beste Spaanse Tapas door HolaBarcelona - De Telegraaf

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie