De beste tips van een local!

Brandy & Melville Barcelona geopend

Toegevoegd op in Shoppen
Inhoudsopgave

Brandy & Melville is een Italiaans fashion concept met wereldwijd meer dan 90 winkels, waaronder in New York, Los Angeles, Hawaï, Rome, Milaan, Parijs, Berlijn, Tokyo, Amsterdam... en nu dus ook in Barcelona!

Op zaterdag 31 maart 2012 heeft Brandy & Melville haar deuren in Barcelona geopend op Carrer Rossellò 245, met 180 vierkante meter winkelvloer. Dit is de eerste winkel van Brandy & Melville in Spanje, dat al twee jaar op zoek was naar een geschikt pand in Spanje.

Brandy & Melville staat bekend om zijn Italiaanse oorsprong en de stijlvolle maar moeiteloze ontwerpen. Zeer geliefd bij jonge meiden is de vibe van Brandy & Melville, dat moeiteloos en toch chique is te nomen. Het heeft met stoffen van zachte katoenen t-shirts tot angora truien het beste v0or bohémien te bieden.

Brandy & Melville Barcelona zoekt personeel

Door de opening van het Spaanse filiaal van Brandy & Melville zijn ze op zoek naar nieuw personeel. Volgens een bericht op de Spaanse Facebook pagina van Brandy & Melville zijn ze op zoek naar verkopers en een web designer. Wil je reageren op deze vacatures? Stuur je curriculum met foto naar selezionebrandymelville@gmail.com.

  • Praktische informatie:
    Wat: Brandy & Melville winkel in Barcelona
    Waar: Carrer Rossellò 245
    Metro: Diagonal (L3 en L5)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je