De beste tips van een local!

Pandora opent winkel in Barcelona

Toegevoegd op in Shoppen
Inhoudsopgave

Het Pandora sieraden merk heeft voor het eerst een boetiek in Barcelona geopend. De gekozen plaats was het winkelcentrum Gran Via 2, een van de grootste winkelcentra in Barcelona. Een paleis met meer dan 200 winkels, dat vanwege de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid, wordt gezien als een hotspot voor de liefhebbers van mode en sieraden.

Klanten van het merk hebben dus een nieuwe ruimte in de stad waar ze hun stukken Pandora sieraden kunnen kopen. De nieuwe ruimte biedt 55 vierkante meter op een minimalistische en functionele Deense stijl. Het contrast tussen de rustieke houten vloer en het moderne lichte ontwerp symboliseert de waarden van het merk Pandora: het mixen van hedendaagse en traditionele met een vleugje elegantie en vrouwelijkheid.

Pandora is een Deens sieraden merk opgericht in 1982. Nu, bijna 30 jaar later, verkoopt Pandora in 55 landen over de hele wereld en biedt een nieuw concept van sieraden geïnspireerd door de individualiteit van elke vrouw. De collecties bieden vele en gevarieerde onderdelen die het mogelijk maken om elke vrouw haar eigen sieraden maken op basis van haar smaak en persoonlijke stijl.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave