🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Shoppen Reageer
Home » Blog » Pandora opent winkel in Barcelona

Pandora opent winkel in Barcelona

Het Pandora sieraden merk heeft voor het eerst een boetiek in Barcelona geopend. De gekozen plaats was het winkelcentrum Gran Via 2, een van de grootste winkelcentra in Barcelona. Een paleis met meer dan 200 winkels, dat vanwege de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid, wordt gezien als een hotspot voor de liefhebbers van mode en sieraden.

Klanten van het merk hebben dus een nieuwe ruimte in de stad waar ze hun stukken Pandora sieraden kunnen kopen. De nieuwe ruimte biedt 55 vierkante meter op een minimalistische en functionele Deense stijl. Het contrast tussen de rustieke houten vloer en het moderne lichte ontwerp symboliseert de waarden van het merk Pandora: het mixen van hedendaagse en traditionele met een vleugje elegantie en vrouwelijkheid.

Pandora is een Deens sieraden merk opgericht in 1982. Nu, bijna 30 jaar later, verkoopt Pandora in 55 landen over de hele wereld en biedt een nieuw concept van sieraden geïnspireerd door de individualiteit van elke vrouw. De collecties bieden vele en gevarieerde onderdelen die het mogelijk maken om elke vrouw haar eigen sieraden maken op basis van haar smaak en persoonlijke stijl.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie