🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Sport Reageer
Home » Blog » Cursa de la Mercè

Cursa de la Mercè

Voordat de feesten van La Mercè van start gaan, wordt in Barcelona altijd de hardloopwedstrijd van La Mercè gehouden. De Cursa de la Mercè is een 10 km lange hardloopwedstrijd dat langs sommige van de mooiste bezienswaardigheden van de stad gaat. Voor de sportliefhebbers is de Cursa de la Mercè een zeer leuk evenement.

Laatste update: 21/07/2022

Parcours Cursa de la Mercè 2022

De Cursa de la Mercè vindt dit jaar plaats op 18 september 2022.

Het parcours van de Cursa de la Mercè begint op Avinguda Reina Maria Cristina en loopt via Plaça d’Espanya, Avinguda del Paral·lel, Carrer Calabria, Gran Via de les Corts Catalanes, Passeig de Sant Joan, Passeig de Lluís Companys, Carrer Buenaventura Muñoz, Carrer Roger de Flor, Passeig de Pujades, Passeig de Lluís Companys (Arc de Triomf), Ronda de Sant Pere, Ronda Universitat, Plaça de la Universitat, Ronda de Sant Antoni, Carrer de Sepúlveda, Carrer de Viladomat, Avinguda del Paral·lel en Plaça d’Espanya, tot aan het einde bij Avinguda Reina Maria Cristina.

In totaal 10 km om te hardlopen langs sommige van de meest karakteristieke bezienswaardigheden van Barcelona.

Parcours hardloopwedstrijd Cursa de La Mercè Barcelona

Bron plattegrond: barcelona.cat/cursamerce/

De Cursa de la Mercè is meer dan een wedstrijd; het is een feestelijke activiteit die open staat voor iedereen die wil meedoen. De Cursa moedigt mensen aan om de festiviteiten van La Mercè te vieren met iets sportiefs. Diegene die interesse hebben moeten zich van tevoren aanmelden om mee te kunnen doen.

 • Praktische informatie:
  Wat: hardloopwedstrijd Cursa de la Mercè
  Waar: Avinguda Reina Maria Cristina
  Metro: Espanya (L1, L3 en L8)
  Wanneer: 18 september 2022 om 09:00 uur
  Prijs: €5 p.p.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie