🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Brunch in the City Barcelona

Brunch in the City Barcelona

Brunch in the City Barcelona 2017

Brunch in the City is een elektronisch muziekfestival dat iedere lente plaatsvindt in Barcelona. Iedere zondag wordt er een groot feest georganiseerd, met spetterende optredens van dj’s en diverse foodtrucks. Een evenement waarbij ook aan de kinderen is gedacht; zo kunnen gezinnen met kleine kinderen bij het gedeelte ‘Petit Brunch’ ook van dit festival genieten.

Laatste update: 19/03/2019

Brunch in the City Barcelona vindt dit jaar plaats van maart t/m juni op verschillende zondagen (17 en 31 maart, 7 en 28 april, 15 en 26 mei en 9 en 16 juni) van 12:00 tot 22:00 uur. Tickets voor dit festival zijn al vanaf €12,- p.p. online verkrijgbaar. Je kunt ook een festival abonnement aanschaffen als je van plan bent om hier vaak te komen.

 • Praktische informatie:
  Wat: Brunch In The City 2018 (voorheen Piknic Electronik)
  Waar: in verschillende locaties o.a. Poble Espanyol, Parc del Fòrum, Jardins del Teatre Nacional de Catalunya en Antiga Fàbrica Estrella Damm
  Metro: afhankelijk van de locatie
  Wanneer: verschillende zondagen (17 en 31 maart, 7 en 28 april, 15 en 26 mei en 9 en 16 juni 2019), van 12:00 tot 22:00 uur (Petit Brunch van 12:00 tot 18:00 uur)
  Prijs: vanaf €12,- p.p. (early birds)
  Tip: vond je Brunch in the City een leuk evenement, dan mag je de zomerse versie, Brunch in the Park zeker ook niet missen!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie