De beste tips van een local!

Nits de Jazz a la Pedrera

Toegevoegd op in Events
Inhoudsopgave

Nits d Tijdens de Nits de Jazz a la Pedrera (voorheen Nits d'Estiu a la Pedrera) vinden op het emblematisch dak van Casa Milà verschillende jazzconcerten plaats. Elke vrijdag- en zaterdagavond van 8 juni t/m 15 september 2018 kun je hier komen om te genieten van een gezellige avond.

Laatste update: 20/06/2018

Het evenement Nits de Jazz a la Pedrera bevat een gratis bezoek aan de Espai Gaudí (een visuele rondleiding door het unieke werk van Gaudí), gevolgd door een concert met een glas champagne op het terras van de beroemde Casa Milà (ook bekend als 'La Pedrera').

De prijs voor zo'n onvergetelijke avond is €35,- per persoon. De deuren gaan om 20:15 uur open en het concert begint om 21:00 uur en eindigt om 22:30 uur. Voor meer info en kaarten kijk op www.lapedrera.com.

Tip: naast het Casa Milà (La Pedrera) zijn er tegenwoordig ook andere musea en gebouwen die zomers hun deuren openen voor openluchtconcerten. Zie bijvoorbeeld de Nits Màgiques van Casa Batlló en de Nits del Palau Güell.

  • Praktische informatie:
    Wat: zomerconcerten bij Casa Milà (La Pedrera)
    Waar: dakterras van Casa Milà (Passeig de Gràcia, 92)
    Metro: Diagonal (L3 en L5) en Passeig de Gràcia (L2, L3 en L4)
    Wanneer: op vrijdag en zaterdag van 20:15 tot 22:30 uur van 8 juni t/m 15 september 2018
    Prijs: €35,- p.p. (inclusief toegang in het Espai Gaudí, concert en drankje). Gratis voor kinderen tot 3 jaar oud.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je