🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Shoppen Reageer
Home » Blog » Cadeautip: LEGO Camp Nou

Cadeautip: LEGO Camp Nou

Ben je op zoek naar een leuk cadeau of souvenir voor een Barcelonafan? Dan is misschien de LEGO bouwset van Camp Nou wel iets voor jou!

Liefhebbers van FC Barcelona en LEGO kunnen hun hart ophalen met de bouwset LEGO Camp Nou. Deze officiële set van LEGO geeft met 5.509 stukjes een flinke uitdaging voor uren bouwplezier.

Zeker nu het “oude” Camp Nou wordt verbouwd, is deze replica van het iconische stadion een waar verzamelstuk.

Cadeau tip voor de Barcelonafan: Lego Camp Nou
Lego Camp Nou

Cadeautip voor de Barcelonafan

De bouwset is erg gedetailleerd met spelerstunnel, clubkleuren en de iconische slogan “Més que un club” op de tribunes van Camp Nou. Dit model is niet alleen een eerbetoon aan het stadion zelf, maar het biedt ook een meeslepende bouwervaring voor zowel voetbalfans als LEGO-liefhebbers.

Gezien de complexiteit en het aantal onderdelen is deze set voornamelijk gericht op volwassen verzamelaars en fans.

Wil je deze LEGO Camp Nou nog kopen, in de officiële LEGO webshop is dit item helaas niet meer te krijgen, desalniettemin vond ik nog exemplaren op Amazon en een paar andere webshops.

Lees meer:

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie