De beste tips van een local!

Museumnacht Barcelona

Toegevoegd op in Events
Inhoudsopgave
Museumnacht Barcelona - La Nit dels Museus

Meer dan 80 musea openen hun deuren tijdens de Museumnacht van Barcelona, de zogenaamde 'Nit dels Museus', op zaterdag 14 november 2020. Tussen 19:00 en 01:00 uur heb je gratis toegang bij allerlei musea en tentoonstellingen.

Laatste update: 22/04/2020

'La Nit dels Museus'

De lijst met de deelnemers van dit jaar is inmiddels bekend. Je kunt onder andere Casa Milà (La Pedrera), het Museu d'Història de Barcelona, de Fundació Joan Miró, het Museu FC Barcelona, het Museu Marítim, het Kasteel van Montjuïc, het Museu Picasso, het Museu Monestir de Pedralbes, MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), Born CC, Recinte Modernista de Sant Pau, CaixaForum, CosmoCaixa en het MNAC (Museu Nacional d'Art de Catalunya) gratis bezoeken.

Tip: gebruik deze gelegenheid om ook juist de minder bekende musea en bezienswaardigheden te bezoeken zoals de fabriek Fabra i Coats, de Torre de les Aigües del Besòs, La Casa dels Entremesos, de Domus Avinyó en Domus de Sant Honorat, de Biblioteca Pública Arús, het Museu Agbar de les Aigües, de Gran Lògia Provincial de Catalunya, het Museu Can Framis of de Fundació Antoni Tàpies.

Let wel op dat je je toegangskaartjes voor sommige musea van tevoren moet reserveren. Dat geldt voor onder andere het Museu Picasso, het Museu de Arts Escèniques, Casa Milà (la Pedrera), Palau Güell, Casa Vicens en Centre Jujol – Can Negre.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave