De beste tips van een local!

Reis-doe-boek voor kinderen DrawYourMap Barcelona

Toegevoegd op in Kinderen
Reis-doe-boek voor kinderen DrawYourMap Barcelona
Inhoudsopgave

DrawYourMap Barcelona

Toen ik over DrawYourMap Barcelona hoorde werd ik gelijk enthousiast: een leerzame reisgids en tekenboek over Barcelona voor kinderen, hoe cool is dat?! En nu ik er zelf doorheen heb kunnen bladeren ben ik al helemaal overtuigd: dit boek is onmisbaar bij een reis naar Barcelona met de kids!

Het boek is voor kinderen gemaakt (hoewel ouderen er ook een heleboel van kunnen leren) en combineert op een leuke manier quizzes met weetjes en mooie plaatjes over Barcelona. Kinderen kunnen er in tekenen en kleuren terwijl ze allerlei interessante feiten over Barcelona leren. Vandaar de naam 'reis-doe-boek'.

DrawYourMap Barcelona neemt je mee naar de belangrijkste attracties en monumenten in Barcelona, zoals de Sagrada Família, het Park Güell, het Camp Nou, La Pedrera of het Poble Espanyol. Maar ook de minder bekende bezienswaardigheden (zoals het Hospital de Sant Pau, het Museu Marítim of de CaixaForum en de Gaudí Experience) komen aan bod. Al deze plekjes zijn uiteraard zeer leuk voor de kinderen. Culturele weetjes zoals de Catalaanse taal, tradities en Catalaanse beroemdheden en culinaire specialiteiten zoals de tortilla, xurros, paella, orxata of de crema catalana, hebben ook een plek in dit reisboek. Dat de auteurs de tips van locals hebben gebruikt om dit boek te maken is duidelijk te zien en een echt pluspunt wat mij betreft.

DrawYourMap Barcelona - Poble Espanyol DrawYourMap Barcelona - Park Güell DrawYourMap Barcelona - Museu Nacional d DrawYourMap Barcelona - Quiz

Kortom, DrawYourMap Barcelona is een geweldig reisboek waarmee je kinderen een heleboel over Barcelona gaan leren. Daarnaast is het boek ook bedoelt om hun creativiteit te stimuleren. Zo kunnen ze na afloop van de reis hun eigen kaart in het boek gaan maken aan de hand van de plekken die ze bezocht hebben. Voordat je weet wordt je kind de reisleider!

DrawYourMap Barcelona - Barcelona kaart maken

DrawYourMap Barcelona ligt nu al in de winkels maar is ook online te kopen bij o.a. Bol.com en de webwinkel van drawyourmap.nl voor €9,95. Dus mocht je nog een reis naar Barcelona hebben staan met je kinderen, dan weet je wat je deze kerst als cadeau kunt geven om alvast je kinderen voor te bereiden!

DrawYourMap Barcelona kopen

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave